Slovenija
102078 ogledov

Od 1. novembra zaračunajo tudi to

t-2 ukinitev zajem zaslona
Nekatere uporabnike je sprememba presenetila.

S 1. novembrom je T-2 začel zaračunavati storitve mobilne televizije tv2go. Kljub temu, da so dober mesec pred tem to tudi napovedali, je sprememba marsikoga ujela nepripravljenega. "Navajeni smo bili uporabljati mobilno televizijo na več napravah hkrati, zdaj pa nas je presenetilo to," je spremembo komentiral bralec. Aplikacija ga je namreč obvestila, da je že dosegel največje število naprav, ki lahko hkrati uporabljajo storitev tv2go. 

Od 1. novembra dalje T-2 ponuja dve različici mobilne televizije, in sicer tv2go Mini in tv2go. Prva je vključena v večino aktualnih paketov, izjemi sta paketa Oranžni Start in T2 TV+TEL. V omenjenih dveh paketih in v nekaterih starejših paketih bo treba za tv2go Mini doplačati 0,99 EUR na mesec. V naročniških paketih Oranžni Optimum, Oranžni Diamant, T3 in T4, ki so vsebovali storitev tv2go, je od 1. novembra tv2go Mini na voljo brez doplačila. 

Kdor bi želel uporabljati različico tv2go, bo moral za njeno uporabo odšteti 1,99 EUR na mesec. Kdor uporablja paket T-2 TV maxi, pa ima v ceno že vključeno tudi aplikacijo tv2go. 

Glavna razlika med obema aplikacijama je v tem, da tv2go Mini omogoča sočasen ogled vsebin na eni napravi, tv2go pa bo mogoče uporabljati na treh napravah hkrati. Za tiste, ki se poslužujejo možnosti ogleda za nazaj, je pomemben tudi podatek, da aplikacija tv2go Mini omogoča ogled do 168 ur nazaj, tv2go pa do sedem dni nazaj. 

To ni edino neprijetno presenečenje za uporabnike interneta in televizije. Velik del uporabnikov je namreč letos doletela podražitev. Spomnimo, tako pri A1, Telemachu kot T-2 so letos podražili svoje storitve. 

Livorno znotraj EU Popotnik Ogromen znesek na položnici za telefon. To je razlog.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • sandi76 10:05 04.november 2022.

    Namesto, da bi začeli zniževati cene svojih storitev (ker že leta in leta rolajo isti program, oddaje , filme .... ) nam še zaračunavajo dodatek za gledanje tega shita !!! Doplačati moraš za programe HBO, Fox in podobno, tam pa ...prikaži večpa se že leta vrtijo iste serije, nadaljevanke, filmi z low level oceno itd. In oni zaračunavajo dodatke ! Bo treba malo pogledat konkurenco !

  • dusan72 05:55 04.november 2022.

    Pa ne vem, zakaj tako udaren naslov? Saj ko podraži en, prej ali slej podražijo tudi ostali. Pa vsi računajo, da zaradi 1€ ne bojo izgubili naročnika. Ne vem koliko od vas praktično dnevno hodi v trgovino, ampak če vzamem ...prikaži več samo osnovna živila (mleko, olje jajca, kruh) se je v zadnjem letu podražilo vse za najmanj 50%. Lani-letos recimo po spominu (spar).Mleko 0,79, trenutno 1,19, Olje... to je bilo neko njihovo normalno cca 1,5€, letos trenutno 2,5 (pa je bilo vmes še dražje)

  • Avatar lopov
    lopov 05:22 04.november 2022.

    mafija že plačano še enkrat plačaš če rabiš al ne