Slovenija
8591 ogledov

Oglasila se je tudi nepovabljena ministrica: "Hvala za rože in srečno, SD"

Dominika Švarc Pipan Flickr/Vlada RS
Sploh je niso povabili na konferenco stranke, čeprav je še vedno članica predsedstva SD.

Po konferenci stranke SD, na kateri so člani govorili o posledicah afere sodna stavba, se je oglasila tudi njena glavna akterka, pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan

Kot je pojasnila v zapisu, stranka z njo sploh ne komunicira več, odkar so jo pozvali k odstopu zaradi objektivne odgovornosti pri spornem nakupu sodne stavbe. 

Stranko SD sicer čaka volilni kongres. Kaj vse so dorekli na konferenci, preberite na tej povezavi.

"Verjamem v socialno demokracijo, ne verjamem pa več v njeno spoštovanje znotraj - vodstva - stranke SD. Pripravljena sem bila sodelovati pri prečiščenju stranke, pri njenem preporodu, opozarjala, da tako ne gre več naprej, vodstvo pozivala k samorefleksiji in internemu očiščenju spornih praks," je zapisala na Facebooku.

"A vabila na današnjo sejo Konference SD, čeprav sem njena članica, nisem prejela. Tako kot ne vabila na sejo predsedstva, čeprav sem prav tako njegova članica. Vodstvo stranke z menoj že dva tedna ne komunicira ničesar. Z izključevanjem se stranke SD ne da rešiti. Tisti, ki v socialno demokracijo verjamejo in jo tudi živijo, zaslužijo več. Hvala za rože in srečno SD," je sklenila svoj zapis.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 30
  • Plavi-mil 10:27 13.februar 2024.

    400 tisoč opranoglavcev , danes ste spoznali, kakšna je pripadnost med komunisti stranki, nimajo jo, nimajo, samo za stolčke in polnjenje denarnic se gredo strankarstvo, ko jim pa ne uspeva več, gre pa iz stranke v drugo, tale bo 100% ...prikaži več pristala za dve leti v "svobodni" diktaturi, če bo imela pa večjo korist, bo šla pa tudi v desno stranko, toliko o pripadnosti, plešite, plešite, dokler še lahko.

  • Avatar lopov
    lopov 09:44 13.februar 2024.

    Dominika rešuje kriminalce in jih zagovarja... sodeluje pri mafijskih poslih in noče biti nič kriva ... je v sodstvu a ne pozna zakonodaje . češ da se določene stvari nje ne tičejo... kjw je potem dobila diplomo.. po pošti iz ...prikaži večz beograda od stricov iz ozadja kot masleša... ki ga JNA nastavila za sodnika da reševal jna agresorjr iz sodnih postopkov.. sedaj so ji mafijci obrnili hrbet... no Janković ji bo porihtal sližbo ker ga rešije na sodišču..

  • Avatar jezeran
    jezeran 09:41 13.februar 2024.

    Narod ima moč da jih ne voli več, kako se bodo odločile ovce levih in desnih pa ja drugo