Slovenija
5610 ogledov

Pahor se posipa s pepelom: Sprejmite, prosim, moje opravičilo!

ogled vojaških sil na meji s Hrvaško
1/7
Saša Despot
"Razumem in sprejemam kritike na račun mojega obnašanja in obnašanja mojih spremljevalcev ob včerajšnjem obisku pripadnikov slovenske vojske in policije v Črnomlju,“ je državljanom sporočil predsednik republike Borut Pahor.

"Veljati bi morali za zgled, a to včeraj nismo bili. Sprejmite, prosim, iskreno, moje obžalovanje in opravičilo,“ je poudaril Pahor in dodal, da občuduje ljudi, ki z zares discipliniranim obnašanjem pripomorejo k temu, da se Slovenija tako uspešno sooča s to zdravstveno krizo.

Malce manj spravljivo je včerajšnje obnašanje komentiral notranji minister Aleš Hojs, ki je s prstom pokazal tudi na medije: "Vsi delamo napake, tudi mi smo jih včeraj. Bili smo premalo pozorni, da nismo vzdrževali varnostne razdalje. V naravi maske niso potrebne. To bomo popravili, morate pa razumeti, da na obisku ob reki Kolpi, kjer je zelo malo prostora, ni bilo mogoče držati večje razdalje. Vaša opozorila bomo spoštovali. Škoda, da nas niso na to opozorili že novinarji, ki so bili z nami tam. Dejstvo pa je tudi, da niti snemalci niti novinarske ekipe, niso upoštevali zahtevane razdalje.“

ogled vojaških sil na meji s Hrvaško Obisk Slovenija Javnost se zgraža: kje so maske in razdalja?

ogled vojaških sil na meji s Hrvaško | Avtor: Saša Despot Saša Despot

 

Komentarjev 23
  • fasader56 19:25 17.april 2020.

    Ko te jebe ,kreten........

  • kapibara1 05:17 17.april 2020.

    ..."Veljati bi morali za zgled, a to včeraj nismo bili. Sprejmite, prosim, iskreno, moje obžalovanje in opravičilo,“ je poudaril Pahor - To mu je stalnica, tudi pri : To mi deli, miška mala.. / Sicer pa, od kje mu še ...prikaži več zmeraj urejena frizura.. - kdo ga striže ??

  • flyaway 01:57 17.april 2020.

    V ozadju posnetka pa grupiranje ljudi. Ironija.