Slovenija
23842 ogledov

Petrol nad trgovce s trgovinami brez bencina

Petrol Anže Petkovšek
Prva trgovina že maja letos v središču Ljubljane, sledijo nove.

Petrol gre nad trgovce, saj odpira trgovine v središčih mest, kjer pa ne bodo prodajali bencina, pišejo Finance in navajajo, da Petrol prenavlja nekdanjo poslovalnico Probanke na Bavarskem dvoru, kjer bodo odprli prodajno točko, ki bo le prva. Sledijo tudi druga mesta. 

To, da Petrol odpira trgovine, ni nič čudnega, saj so že lani ustvarili za 505 milijonov prihodkov s trgovskim blagom, v prihodnosti pa naj bi se rast zgolj še nadaljevala. Očitno tudi u odpiranjem t. i. HOP IN trgovin, ki naj bi bile po navedbah Financ še v Kranju, Celju in Mariboru. Z njimi bodo na trgu konkurirali vsem največjim trgovcem, ki so svoje največje nakupovalne centre ustvarili na obrobjih mest, prav zato vidijo pri Petrolu priložnost z odpiranjem prodajnih točk v strogih mestnih centrih.

V trgovinah bo ob nakupu živil možno tudi plačevanje položnic, plačevanje stav, loterija in Petrolova ponudba sveže pripravljene hrane Fresh.

Plačljivo stranišče Petrol Slovenija Stranišča na Petrolu: Kje bodo še zastonj?
Komentarjev 13
  • pericarežeracirep 08:48 01.april 2018.

    S Petrolovim bencinom naredim najmanj km. Zdavnaj preverjeno. Že leta ne tankam pri njh, včasih odtočim, kupim sendvič, plačam eurojackpot, to pa je tudi vse.

  • Žurnalček 06:07 01.april 2018.

    Pejte u kurac vi in vaša reklama za sesalc ! Kaj si dovolte JVPM , da sem jaz čas zadel na loteriji !

  • dusan72 02:17 01.april 2018.

    Če bojo imeli cene standardnih artiklov takšne kot na "pumpah" naj raje sploh ne odpirajo. Za "pumpo" razumem, da je malo "dražja", ampak z ostalimi trgovskimi centri pa niti pod razno niso konkurenčni (kruh, mleko, pijače...)