Slovenija
23208 ogledov

Policisti v hollywoodskem slogu nad roparja

helikopter policija Policija
Več policijskih patrulj in tudi policijski helikopter se je podal v lov za roparjema na Igu.

Ljubljanski policisti nadaljujejo aktivnosti za razjasnitev okoliščin ropa trgovine, ki se je v soboto sredi dneva zgodil na Igu. Dva osumljenca so policisti sicer že prejeli, v ropu pa ni bil nihče poškodovan, so danes sporočili iz Policijske uprave (PU) Ljubljana. Obvestilo o ropu so prejeli v soboto okoli 12. ure.

Zaledenela stekla na vozilih Zaledenela stekla Avto Policija: Vse smo kaznovali!

Po doslej zbranih obvestilih je storilec vstopil v prodajalno in zaposleni zagrozil z ostrim predmetom. Nato je iz blagajne vzel nekaj sto evrov gotovine in skupaj z drugim osumljencem pobegnil z osebnim vozilom.

Na kraj dogodka je prispelo več policijskih patrulj, za iskanje vozila so aktivirali tudi policijski helikopter. "Vozilo je bilo najdeno, na podlagi zbranih obvesti pa sta bila v nadaljevanju prijeta tudi osumljenca," so navedli na PU Ljubljana. Za čas zbiranja obvestil so jima odvzeli prostost.

Alkotest Slovenija Murskosoboško državno tožilko že tretjič dobili pijano za volanom

Policisti nadaljujejo aktivnosti za razjasnitev vseh okoliščin, o ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še navedli pri PU Ljubljana.

Komentarjev 6
  • Kmodri 20:32 18.december 2022.

    Butla, za nekaj fičnikov z zapor. Mogoče si želita toplega ugodja Doba?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:34 18.december 2022.

    Tudi đankiji morajo za drogo "zaslužit".

  • borut08 13:22 18.december 2022.

    Pri meni je pa politika oz.oblast in njihova Policija očitno malo popustila z akcijo prograf in bombardiranje medijev ter družabnih omrežjih z točno določenimi novicami in tajmingom z namenom pranja možganov in prikrivanja dejstev,ker sem preveč kritičen in glasen do ...prikaži več politike-kov in njenih kriminalnih dejanj ter sistema ter zlorabe zdravstva in mi tako načrtno škodovati,izsiljevati,utišati...