Slovenija
47280 ogledov

Poziv ljudem, da gredo spet na ulico, a za Janšo

Prvak SDS je prepričan, da ima slovensko pravosodje očitna dvojna merila. (Foto: Žurnal24 main
Se nam obetajo protiprotesti, v obrambo vladi Janeza Janše? Pojavili so se prvi pozivi.

Pavel Rupar, nekdanji župan občine Tržič in nekdanji poslanec SDS, pravi, da je čas za ulico, a tokrat v podpori vlade Janeza Janše.

Janez Janša Slovenija Za danes napovedan največji protest, to udeležencem sporoča Janša

Rupar je bil od leta 1996, pa vse do 12. oktobra leta 2006 poslanec SDS. Takrat je moral zaradi preiskave suma kaznivega dejanja odstopil s s položaja, kasneje pa je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja. Oktobra leta 2012 mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen.

Pavel Rupar  | Avtor: Andraž Sodja Andraž Sodja

Vstaja Zaprli tivolsko križišče Slovenija Prešernov trg in okolica polni protestnikov: "Ulice so naše"

Zdaj Rupar v kolumni za spletno stran eMaribor poziva ljudi, da naj pridejo na ulice in pokažejo podporo vladi Janeza Janše. Slednja je po raziskavah javnega mnenja rekordno nizka, po raziskavi Mediane, ki jo je naredila za Pop TV, delo trenutne vlade podpira 30 odstotkov vprašanih, nasprotuje ji 63 odstotkov, a Rupar piše, da: "Če si upajo levičarji in privilegirani brezdelneži, ki molzejo naš denar in se redijo brez dela ali kakršne koli ustvarjalnosti vsak teden napenjati mišice, ki jih ni in se iti revolucijo po ljubljanskih ulicah je čas, da tudi tisti, ki smo hvaležni za dobro vodenje države, ki delamo in ustvarjamo in pošteno zaslužimo pa tudi upokojenci, ki so hvaležni potezam vlade pokažemo, da Janša ni sam, da vlada ni sama in da tista zblojena »proletarka« horda ne more več ustrahovati nikogar v tej državi."

Vlada RS Janez Janša Zdravko Počivalšek Žrtvovanje SMC? Slovenija Ali si bo Janša drznil tvegati padec vlade?

Zato Rupar, kot je zapisal v kolumni, pričakuje klic na Shod v podporo vladi v podporo predsedniku.

 
Komentarjev 66
  • anne0 18:47 03.junij 2021.

    Zanesljiva in resna kreditna ponudba. Z veseljem vam bomo pomagali, če boste izkoristili posojila med posamezniki, če poosebljate resne. Prosimo, kontaktirajte nas: eledgefinance@gmail.com Whatsapp +33 7 58 85 09 08 prisrčno

  • anne0 18:37 03.junij 2021.

    Zanesljiva in resna kreditna ponudba. Z veseljem vam bomo pomagali pri posojilih med posamezniki, če poosebljate resne. Prosimo, kontaktirajte nas po e-pošti: eledgefinance@gmail.com Whatsapp +33 7 58 85 09 08 Pozdravi

  • anne0 17:51 03.junij 2021.

    Zanesljiva in resna kreditna ponudba. Z veseljem vam bomo pomagali pri posojilih med posamezniki, če ste resnični. V partnerstvu smo z ljudmi v dobri veri, ki so vam na voljo 24 ur na dan in 24 ur na dan, da ...prikaži več se odzovejo na vaše klice in pritožbe. Naše ponudbe posojil se gibljejo od 1.500 do 50.000 EUR s stopnjo 2%. Zadevno dobroimetje je mogoče vrniti "v obdobju od 12 do 360 mesecev, odvisno od zahtevanega zneska". Upoštevajte, da delamo v vaše zadovoljstvo. eledgefinance@gmail.com.

Sorodne novice