Slovenija
2506 ogledov

Pozor, ponekod bo tudi snežilo!

Vreme, sneg in veter Profimedia
V nedeljo zvečer bodo padavine zajele večji del države.

Meja sneženja se bo ponoči v notranjosti Slovenije spustila do nadmorske višine okoli 1000 metrov. Na Primorskem bo prehodno zapihala burja. Najnižje jutranje temperature bodo od štiri do devet, v alpskih dolinah okoli ena stopinja Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Puščavski pesek Napoved Slovenija Vreme: Ta nadloga nas bo dosegla v soboto zvečer!

V ponedeljek dopoldne bodo padavine povsod ponehale, najkasneje na jugovzhodu. Popoldne se bo postopno jasnilo, zlasti v hribih na severu pa bo možna kakšna ploha. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.

Alpe je zajel ciklon s hladno fronto, ki bo ponoči prešla naše kraje. Pred njo z jugozahodnimi vetrovi priteka k nam razmeroma topel in vlažen zrak.

Nevihte OPOZORILO Slovenija Pripravite se na močnejše nalive

V torek bo deloma sončno z dokaj svežim jutrom. V sredo dopoldne bo delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno, predvsem v zahodni Sloveniji bodo nastajale plohe in posamezne nevihte. Oba dneva bo pihal jugozahodni veter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.