Slovenija
2 ogledov

Predčasni konec za dva tekmovalca

Kot smo obljubili, smo danes diskvalificirali vse tekmovalce, ki ne spoštujejo p Žurnal24 main
Igralce virtualnega nogometa smo že večkrat pozvali in prosili naj bodo do svojih nasprotnikov korektni. Tokrat bomo prvič diskvalificirali dva tekmovalca, ki se tega nista držala.

V članku Diskvalificirani bodo vsi, ki igrajo proti sebi, smo 5. junija 2008, prosili igralce virtualnega nogometa naj igrajo pošteno in napisali: " Vse igralce prosimo, da se do nasprotnikov obnašajo korektno, saj gre za športno igro, ki tako kot pravi nogomet temeljni na "fer playu". Ker se lahko potrudimo razumeti, da nekateri igralci iščejo vse možne nepoštene načine, kako do dodatnih točk, da za to porabijo ogromno svojega časa in, da se zaenkrat še ni zgodilo, da bi tovrstna nepoštenost bistveno vplivala na uvrstitev, jim dajemo možnosti, da svoje napake popravijo sami. Tiste tekmovalce, ki bodo do svojih sotekmovalcev nekorektni in nepošteni, ter se bodo z nedovoljenimi sredstvi tudi v prihodnje želeli dokopati do boljšega rezultata, pa bomo naslednji četrtek, 12. junija 2008, dan pred prvim turnirjem poletne lige spletne igre Football Challenge, dokončno diskvalificirali iz igre. S tem bodo izgubili vsako možnost, da bi v igri še sodelovali ali se še naprej potegovali za bogate nagrade."

S pomočjo poostrenega varnostnega sistema smo stalno nadzirali vse tekmovalce spletne igre Football Challenge 2008 in ugoto

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.