Slovenija
12626 ogledov

Pri nas: Učenec s kladivom nad drugega učenca, imel seznam ljudi za "pobiti"

šola šolska torba učilnica Profimedia
Na koprskem je prišlo do pretresljivega dogodka. Starše in učence je strah.

Kot pišejo primorski mediji, včeraj je na OŠ Šmarje pri Kopru prišlo do pretresljivega dogodka. Kot so neuradno izvedeli na portalu regionalobala.si, naj bi eden izmed učencev s kladivom napadel drugega učenca in mu povzročil poškodbe glave. Po neuradnih informacijah, do katerih so prišli na omenjenem portalu, naj bi učenec v šolo prinesel kladivo, nato pa drugega učenca sledil na stranišče, kjer naj bi ga napadel. 

Napadalec naj bi imel tudi izdelan seznam z imeni učencev in učiteljev, ki naj bi jih nameraval "pobiti". Na novega leta dan naj bi nekateri učenci od njega prejeli sporočila, da jih bo "vse pobil". Starši otrok naj bi o grožnjah obvestili tako policijo kot pristojni center za socialno delo. Štiri dni kasneje je prišlo do napada. 

Starše in otroke je zajela panika, preli so pismo s strani ravnatelja omenjene šole Simona Dražiča, ki je primer potrdil. Napisal je, da se je žal na šoli zgodil hujši incident, v katerem je bil poškodovan eden od otrok. 

Pristojni na šoli so takoj obvestili reševalce, policiste, starše in Center za socialno delo. Poškodovan otrok je že v domači oskrbi, medtem ko so napadalca po besedah ravnatelja umaknili tako iz šole kot tudi domačega okolja. Pogovorili so se z učenci in jih skušali pomiriti. 

Tudi na policiji so dogodek potrdili, a izpostavili, da glede na to, da so vpleteni otroci, podrobnosti preiskave ne morejo razkrivati.

Dojenček Pri nas Slovenija Truplo dojenčka na smetišču. Kaj je novega v preiskavi? Koper ulica noč Slovenija Ste videli povzročitelja eksplozije v Kopru? Grozi mu pet let zapora! Policija - fotografija je simbolična Pri nas Slovenija Mladenič s streljanjem razburil sosede

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • 4krogci 16:59 06.januar 2023.

    Da en neproblematicn mulc nardi to je sigurno nekaj v ozadju. Kaj ce so ga le teli ubogi soncki maltretiral? Kaj ce so bli skupaj za silvestrovo in so si ga totalno prevec privoscli in je to zgolj posledica vsega ...prikaži več tega? Aja sej res vzroka se nikoli ne isce in sankcionira kajne??

  • Željko 16:21 06.januar 2023.

    Ker nam ideologija Rusije ne ugaja in so nas politiki posilili z Ameriškimi sanjami - morami. Potem nimamo kaj jokat in je to kar se je zgodilo čisto normalno za ameriške razmere

  • robi2107 16:02 06.januar 2023.

    Treba je ugotoviti, zakaj je prišlo do tega. Lahko je bil vzrok šikaniranje sošolcev. Tega je namreč veliko, šole pa pogosto glede tega ne ukrenejo nič.