Slovenija
11 ogledov

Pri trčenju smučarka huje poškodovana

Smučišče na Voglu. Fotografija je simbolična. Shutterstock
Na Voglu sta trčila smučarja. Huje poškodovano osemnajstletnico odpeljali na zdravljenje, drugega udeleženca pa še iščejo.

Na smučišču Vogel sta danes okoli 11.15 trčila smučarja, pri čemer je 18-letna smučarka utrpela huje poškodbe, so sporočili s PU Kranj. Drugi smučar je s kraja nesreče odšel ne da bi ji pomagal ali obvestil pristojne.

Poškodovanko so s helikopterjem odpeljali na zdravljenje, policija pa morebitne očividce prosi, da jim podatke sporočijo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 16:24 19.februar 2012.

    Bil v soboto na Krvavcu. Kaj se tam na prvi levi progi- nekdanja noćna- dogaja , je hazard z življenjem . Na tej progi vozijo izključno začetniki , vendar pa progo prevozijo tudi tisti , ki že znajo smućati 10 ...prikaži več dni , vendar pa niti slučajno ne znajo zaustaviti, ko je nujno potrebno. V svojem navdušenju in ošabnosti želijo pokazati koliko so " dobri " in na tem delu vozijo smuk ali pa kombinacijsko izvedenko le tega. Evo jaz sem bolj rahlega zdravja v denarnici , vendar s kvalifikacijo, pripravljen za smučarsko brezplačno karto, delati na tem delu smučišča red. Mislim da bi bi bilo ceneje , kot pa ko bodo fasali tožbo za poškodbo , ki bo nastala izključno zaradi neimetja redarjev na smućišču