Slovenija
8599 ogledov

Prikrajšali so jih za finale, to jim zdaj podarjajo v opravičilo

Televizija (TV)
Pri storitvi televizije A1 je včeraj zvečer prišlo do splošnega izpada.

Včeraj, kmalu po začetku finalnega obračuna odbojarskega evropskega prvenstva, so se začele pojavljati težave v povezavi številnim uporabnikom A1. Kot nam je sporočil bralec, se je ves čas izgubljala povezava, ostali so brez slike in zvoka.

A1 težave s povezavo | Avtor: Bralec Bralec

Bes se je razširil tudi po družbenih omrežjih, kjer so se številni uporabniki spraševali, kaj se dogaja z operaterjem.

Na A1 so jim odgovorili, da so s strani tehničnega oddelka prejeli informacijo, "da je pri storitvi televizije prišlo do splošnega izpada, ki se že odpravlja".

Kot kaže pa so se odločili, da se bodo svojim naročnikom vendarle skušali oddolžiti za slabo voljo. Tistim, ki so imeli težave, so namreč poslali opravičilo in 10 evrov popusta za storitve na naslednjem računu.

A1 težave s povezavo | Avtor: Bralec Bralec

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • miho 09:36 21.september 2021.

    Če bi bilo tole v Centralni Afriki, bi še razumel. Za Slovenijo pa nikakor ne. Zakaj jim pride do izpada ravno v času športnega prenosa? Zato, ker hočejo zatemniti finale, pa jim crkne cela tv. zakaj? Ker hočejo denar od ...prikaži več naročnikov zbasati v žep, namesto, da bi plačali za pravice za prenos finala.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:34 21.september 2021.

    Vsi pametni so zapustili že davno A1 nekdanji Amis saj imajo večne probleme,ko več njihovih uporabnikov hoče nekaj gledati!! Ste se Slovenci prodali za teh 10 evrov?? Imamo resne pšrobleme naciopnalka ni sposobna kupiti prenosov državne reprezentance čeravno jo plačujemo ...prikaži več nekateri ponudniki pa ves denar pospravijo v žepe namesto,da bi posodobili opremo!!