Slovenija
4977 ogledov

Šarec v svojem slogu okrcal Podobnika

Marjan Šarec Saša Despot
Premier Marjan Šarec se je odzval na na navedbe predsednika SLS Marjana Podobnika.

Premier Marjan Šarec se je na navedbe predsednika SLS Marjana Podobnika, da je stranka dobila vladna zagotovila glede svojih zahtev in zato protesta ob odprtju sejma Agra ni izvedla, odgovoril z besedami: "To je larifari!". Opozoril je še, da ne bo dovolil, da bo nekdo prek pleč kmetov, vlade ali njega osebno "lezel nazaj v slovensko politiko".

Marjan Šarec Slovenija Šarec s kritiki obračunal na Facebooku

"Po mojem shoda ni bilo zato, ker je prevladala zdrava pamet in so ljudje videli, da to nima nobenega smisla," je v izjavi za medije ob robu odprtja mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni dejal predsednik vlade.

Vladni sogovornik je po njegovih besedah le Sindikat kmetov Slovenije, s katerim poteka "dober dialog". Vseh pet zahtev sindikata je vlada na zadnjem sestanku sprejela in "zdaj je na lovcih in intervencijski skupini zavoda za gozdove, da izvede odstrel".

volitve v evropski parlament 2019, Marjan Podobnik | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Marjan Šarec Slovenija S tem se bo danes ukvarjal Šarec

"Več kot to, razen če greva z ministrico (za kmetijstvo Aleksandro Pivec op. STA) v gozd in še midva streljava, ta hip ni mogoče," je orisal in dodal: "Vsak mora opraviti svojo nalogo, za katero je poklican, in potem bomo spravili populacijo zveri na normalno raven."

"Da bo pa nekdo preko pleč kmetov, ministrice, mene ali vlade lezel nazaj v slovensko politiko, potem ko je imel vso priložnost že v 90. letih, bil tudi podpredsednik vlade, zavozil stranko in vse, tega pa moja zdrava pamet ne dovoli," je bil še oster Šarec.

Marjan Šarec po sestanku predsednikov strank LMŠ, SD, SMC, SAB in DeSUS Slovenija Šarec podprl gradnjo drugega bloka jedrske elektrarne Krško

Trije do štirje volkovi naj bi napadli učiteljico. (Foto: Shutterstock) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zunajparlamentarna stranka SLS, ki je ob odprtju sejma Agra napovedovala protest zaradi neučinkovitega odziva države na problematiko napadov zveri na rejne živali, je danes sporočila, da je dobila vladna zagotovila glede svojih zahtev in protesta ni izvedla. Če pa obljube ne bodo izpolnjene, napovedujejo velik protest sredi septembra v Ljubljani.

Marjan Šarec Skrivnostni nakup Slovenija Šarec razkril, za koga sta vozili, ki sta stali več kot milijon evrov

Predsednik stranke Podobnik je povedal, da je zagotovila dobila prek visokega predstavnika vlade oz. "prinašalca dobrih novic", katerega imena pa ne more navesti.
 

Komentarjev 16
 • Avatar praufo
  praufo 07:29 25.avgust 2019.

  res se čudim tistim, ki zagovarjajo da imamo te zveri, ki so kao uboge živalce, ki jih ne smemo kar pobijat ... lepo vas prosim, če bi obstajali dinozavri, bi pa še to imeli ... zver je zver in živimo ...prikaži več v majhni državi, tukaj so ljudje in tudi kmetijstvo in na določenih predelih pa človek ne upa v gozd, čeprav naj bi upravljal z njim, ja za koga pa je potem gozd? poleg motorke mora imeti samo še puško, sicer lahko nastrada, ne razumem tega folka, ne razum

 • Dusan Kokalj 07:09 25.avgust 2019.

  Bravo Šarec tako je treba s takimi debili kot je Podobnik.

 • rogg 21:10 24.avgust 2019.

  Povsod je pogorel, politika se ga je zopet usmilila. Če mislijo, da bo tak debil prišel v parlament .... Ubogi slaboumni piščanček.