Slovenija
18 ogledov

Še bo vroče, do 34 stopinj

Termometer Profimedias
Vročina se bo nadaljevala tudi v prihodnjih dneh, danes in jutri lahko pričakujemo, da se bo živo srebro na termometru povzpelo do 34 stopinj Celzija. V nedeljo sledi olajšanje, nekoliko se bo ohladilo.

Vremenoslovci za danes napovedujejo sončno vreme, sredi dneva in popoldne bo v severni polovici Slovenije nastalo nekaj ploh in neviht. "Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 34 stopinj Celzija," napovedujejo pri Agenciji za okolje.

PREBERITE ŠE: 

Jutri bo podobno, nadaljevalo se bo povečini sončno vreme s kakšno vročinsko nevihto. "Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 22, najvišje dnevne od 27 do 34 stopinj Celzija," pravijo pri Arso. 

V nedeljo bo sprva precej jasno, čez dan pa se bo zmerno pooblačilo, pojavljati se bodo začele plohe in nevihte. 

V ponedeljek in tudi še v torek bodo krajevne padavine dokaj pogoste, vmes bodo tudi nevihte. "V nadaljevanju bo predvidoma spet dokaj sončno z vročinskimi nevihtami, temperature bodo znova blizu 30 stopinj Celzija," napovedujejo pri Arsu. 

Najvišje dnevne temperature so sicer včeraj namerili v Biljah pri Novi Gorici, kjer se je živo srebro povzpelo na 33,3 stopinje Celzija.

Poletna vročina | Avtor: Profimedias Profimedias

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar roksa
    roksa 10:29 22.julij 2016.

    Točno tak.Kdor ne verjame, naj poskusi....

  • matermila 08:47 22.julij 2016.

    Edini trik je hladno pivo.