Slovenija
21 ogledov

Smo vas potegnili?

(Foto: iStockPhoto) Žurnal24 main
Tudi letos smo se malce pošalili in pripravili nekaj prvoaprilskih prispevkov. Pri katerem smo bili najbolj uspešni?

Brez bojazni, Gorenjcev zjutraj ni šokiral sneg in tudi v naslednjih dneh jim ne bo treba prijeti za lopato. Za sodelovanje se zahvaljujemo Miranu Trontlju, čigar informacije so sicer bile resnične.

Tako tudi na MOL ne pripravljajo parade ob dnevu mladosti, 25. maja. 

Čestitke bodo še počakale
Sladko vest o tem, da bosta Janez Janša in njegova soproga Urška Bačovnik zibala, smo si izmislili, jima pa želimo, da bi kmalu postala resničnost.

Simpatična Lucienne Lončina ne prihaja iz Slovenije. Ne drži niti naša navedba, da je končala le srednjo glasbeno šolo in ima le dveletno pevsko izobrazbo. Upamo, da Lucienne nismo užalili. Opravičujemo se tudi za morebitno jezo na Pro plusu.

"Prvi Slovenec na nabor za NFL"
Žal ni res, da gre Rok Štamcar, član Silverhawksov, na nabor za ligo ameriškega nogometa NFL. Hvala Silverhawksom oziroma trenerju Urošu Valantu za sodelovanje pri naši potegavščini. Je pa res, da sta v NFL že igrala dva ameriška Slovenca (Randy Gradischar in Joe Černe).

Tudi vrelca mladosti še niso odkrili, zato še naprej veliko uspeha s kremami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.