Slovenija
11616 ogledov

Spregovorila starša 21-letnice, ki si je odrezala roko

povoj roka
Starša dekleta, ki si je odrezala roko, da bi prišla do zavarovalnine, sta stopila pred kamere.

Starša 21-letne Julije, ki v priporu čaka na sojenje v primeru poskusa zavarovalniške goljufije, sta spregovorila o tem, kako je njuna hči zapadla pod vpliv Sebastiena Abramova. V začetku leta je Slovenijo pretresla zgodba dekleta, ki si je namerno odrezalo roko, da bi prišla do visoke zavarovalnine. 

Monika in Boštjan Adlešič sta v oddaji Argument na Planet TV povedala, da se njuna hči ne zaveda, kaj se je v resnici zgodilo, saj je še vedno pod vplivom Sebastiena Abramova. Kot je povedal oče, Abramov z Julijo očitno še naprej komunicira prek pisem in mame. Julija vztraja pri tem, da je bilo vse skupaj nesreča in da ni bil vpleten nihče drug. Monika Adlešič si želi, da bi se stik med hčerjo in njenim fantom prekinil. 

Postopoma jo je izoliral od drugih

Sebastian Colarič | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed
Do prvega stika med Julijo in Abramovim je prišlo, ko je bila ta v devetem razredu osnovne šole. Starša sta ji stike prepovedala in jih želela preprečiti, a neuspešno. Ko je Julija postala polnoletna, je šla od doma.  

Starša sta povedala, da je bil Abramov zelo prijazen, vljuden, spoštljiv in se je tako vedel tudi do Julije. Sčasoma pa sta iz raznih zgodb, ki jih je pripovedoval, razbrala, da vse njegove besede ne držijo. Vendar pa se je znal spretno izmuzniti in najti spreten izgovor. 

Abramov je Julijo postopoma izoliral od drugih, jo prepričal, da njena starša nista dobra in vedno imel nadzor nad njo. Mama je povedala, da je bil Abramov stalno na telefonski vezi z Julijo. Stopnjevalo se je do te mere, da starša nista mogla imeti intimnega odnosa s hčerko, saj je Abramov vedno poslušal njihove pogovore. Ko sta hčerko prosila, naj tega ne počne, jima je odvrnila, da pred njim nima skrivnosti. 

Zloraba Grozljivo Slovenija To naj bi storil partner 21-letnice, ki si je odrezala roko

Kakšno vlogo je odigrala mama?

Starša se sprašujeta, kakšna je vloga matere Sebastiena Abramova v celotni zgodbi. Kot sta povedala v oddaji Argument, je bila mama vedno povezana s parom, vedno so bili vsi trije skupaj. Zdi se jima, kot da je želela neko dekle, ki bi jo lahko izrabili. Označila sta jo za "pohlepno na denar", odnos mame in sina pa označila za nenavaden. 

Po nesrečnem dogodku, ko si je Julija odrezala roko, je oče večkrat srečal Sebastienovo mamo, a mu ta ni nikoli omenila, da bi se Juliji kaj primerilo. Boštjan Adlešič je v oddaji dejal, da to ni normalno in da bi mu kaj takega morala povedati. Meni, da je tudi mama odigrala veliko vlogo v manipulaciji.

Starša zadnje leto hčerke nista videla, saj nista mogla priti v stik z njo. Večkrat je menjala telefonske številke, ni se odzivala na elektronsko pošto, kasneje pa se je še preselila na njima neznano lokacijo. 

A še vedno upata, da bi lahko nekoč zgradili nazaj odnos, kakršnega so imeli, preden je v njihovo življenje stopil Abramov. "Upanje je edino, kar ostaja," pravi Julijina mama. Verjameta, da se bo Julija vrnila in da ji bodo lahko pomagali in da bo sprejela tudi psihološko pomoč, ki jo zdaj zavrača.

roka povoj Slovenija 21-letna Ljubljančanka si je odrezala roko, da bi dobila zavarovalnino

Začelo se bo sojenje za umor

Julijina starša sta se v lovu za kakršnimikoli informacijami o Abramovu obrnila tudi na starše pokojne Sare Veber, ki ju je vse skupaj šokiralo in jima Abramova prikazalo v drugačni luči, kot sta pred tem gledala nanj. Starša Sare Veber sta prepričana, da smrt njune hčerke ni bila nesreča. Zdaj, ko na vse skupaj gledata z distanco, določene stvari vidita v drugačni luči. 

Sebastien Abramov, ki je trenutno v priporu - ponudil je sicer milijonsko varščino za branjenje s prostosti -, bo prihodnji teden stopil pred sodnika. Začelo se bo namreč sojenje za umor Sare Veber. Kot so povedali v oddaji Argument, se Abramov medijev izogiba, prav tako naj bi imeli težav s komunikacijo z njim njegovi odvetniki. 

roka povoj Prelomno Slovenija 29-letnika, ki je 21-letnico nagovoril, da si je odrezala roko, sumijo umora

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 2
  • Avatar Elizabeth_Heinicke
    Elizabeth_Heinicke 10:58 22.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • cogocogo 16:47 21.junij 2019.

    kaj si zasluži ta izprijenec ' ? po moje samo tisto kazen ki je nimamo ze dolgo so jo pač barabe kot je ta sebastjan zbrisale iz zakonika ,,pa bi jo res rabili ,,vedno bolj sem prepričan v to take ...prikaži večake barabe ne bi smeli rediti v nedogled ,,pa naj se to sliši še tako kruto ,,kaj pa tisto dekle ki je zaradi te barabe ni več ,,da jo počiš kot zajca in nikomur nič ja čudne zakone imamo danes ,,a ne mirko ti in tvoja pravna država