Slovenija
10800 ogledov

Silovita nevihta: Pri Uncu vse pobeljeno

sodra Unec PrtScr hribi.net
Avtocesto je povsem pobelilo.

V okolici Postojne se je oblikovala nevihta, ki je s seboj prinesla sodro. S posnetkov kamer, dostopnih na strani Hribi.net, je razvidno, da je sodra dodobra pobelila cestišče.

Vremenoslovci sicer za danes napovedujejo spremenljivo oblačno vreme. Pojavljale se bodo občasne padavine, lahko tudi zagrmi. Ponoči se bo razjasnilo, zato bo torkovo jutro mrzlo.  

V sredo čez dan se bo spet pooblačilo, popoldne in zvečer bodo občasne padavine. Meja sneženja se bo približala nižinam.

sodra Unec | Avtor: PrtScr hribi.net PrtScr hribi.net


Se nam obeta rekordno vroče poletje?

Vremenski portal Ciklon.si, ki objavlja srednjeročno vremensko napoved piše, da že en mesec nismo imeli resnih padavin. "Zemlja je že pošteno izsušena in upanja, da bo padlo kaj več, ni do prihodnje nedelje," pišejo pri Ciklon.si. "Izsušenost v tako zgodnjem času pomeni lahko večjo vročino v poletnem času. Če ne bo še mesec dni nič resnega, je velika verjetnost za rekordno vroče poletje ob El Ninu."

Marca se tako ponavlja podobna zgodba kot februarja. Šele v nedeljo naj bi bila možnost za večjo pošiljko padavin. 

Toča je pobelila Unec, kjer je zaradi neurja bil oviran tudi promet na avtocesti. 🌩 Fotografijo nam je poslala Vesna Mlinar.

Posted by Neurje.Si on Monday, March 11, 2019
Zima Vreme Slovenija Sveža napoved: Krepko pod ničlo bo šlo Avto in zima led sneg praskanje Accuweather Svet Takšna je dolgoročna vremenska napoved za letošnjo pomlad

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Majazmaja 13:02 11.marec 2019.

    Ravno ob 12h, ko ste lansirali ta skrupcalast naslov, sem šla mimo. Niti sledu o siloviti nevihti. Aja, mogoče pa nismo šli mimo istega Unca, B. P.?