Slovenija
853 ogledov

Starše prosijo, naj otrok v vrtec ne pripeljejo

Poškodovan vrtec v Črnomlju Vlada RS
Zaradi varnosti so se v vrtcu odločili, da del stavbe zaprejo in otroke nastanijo v novem delu vrtca.

Petkovo popoldansko neurje s točo, ki je prizadelo območje Črnomlja, je poškodovalo tudi streho Vrtca Otona Župančiča Črnomelj v enoti Čardak in Loka. 

"Na pomoč so nam priskočili gasilci in s polivinilom pokrili streho na starem delu vrtca Čardak, kjer imamo šest igralnic," razlagajo v Vrtcu. "Zaradi lukenj v strehi je voda pronicala tudi v igralnice, hodnike in pri tem poškodovala stene, strope in tla."

Zaradi varnosti otrok, staršev, delavcev so se odločili, da stari del vrtca zapremo in otroke nastanijo v novem delu vrtca, v telovadnici, zbornici in dodatni igralnici.

Toča, razbit avto Foto Slovenija "Toča mi je povsem razbila avto!" Gasilci prišli na pomoč po toči v Črnomlju Pomoč Slovenija Več kot 700 jih je prišlo na pomoč ...

"Vse starše prosimo, da v kolikor imajo doma zagotovljeno varstvo, otrok v vrtec ne pripeljejo," pišejo v obvestilu na spletni strani vrta in prosijo za razumevanje. Terase na prvem vhodu vrtca Loka je poškodovana in je nekaj časa ne bodo mogli uporabljati. "Nekaj kritine je uničeno, vendar naj bi le-to čimprej sanirali."

Slovenija Tu so bila neurja najhujša Toča, razbit avto Slaba zamisel Slovenija Video: Lovci na točo posneli silovito moč petkovega neurja s točo v Črnomlju

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.