Slovenija
113282 ogledov

Starši, pozor: Janša je sinoči naredil napako, ko je govoril o šolanju od doma

Dijaki Pixell
Predsednik vlade je v včerajšnji predstavitvi ukrepov za omejitev širjenja virusa naredil napako.

V sinočnji novinarski konferenci je predsednik vlade Janez Janša dejal, da se od ponedeljka dalje za učence od petega razreda dalje uvaja pouk od doma.

Kot kaže, je naredil napako, ministrstvo za šolstvo je namreč osnovnim šolam poslalo okrožnico, v kateri jih obvešča, da se pouk od doma uvaja za učence predmetne stopnje, torej od šestega razreda dalje.

Ministrstvo za šolstvo je v okrožnici zapisalo, da se bo do nadaljnjega v šolah poučevalo le otroke do petega razreda, za učence od šestega razreda dalje se uvaja pouk na daljavo. Prav tako za učence glasbene šole.

Način dela se ne spreminja niti za delo na zavodih za izobraževanje otrok s posebnimi potrebami in osnovne šole s prilagojenim programom. V teh zavodih bodo prav vse otroke poučevali v šolskih klopeh.

Ko pa gre za domove za učence s posebnimi potrebami, pa se vzgojni program izvaja v domu.

Šole naj z izposojo opreme, ki je ne bodo nujno potrebovale, učencem, ki nimajo opreme, omogočijo vključitev v pouk na daljavo, šolam še naroča ministrstvo za šolstvo.

Janša je napovedal tudi prepoved gibanja iz v in v rdeče regije. Od včeraj sta sicer rdeči še dve dodatni regiji. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 23
  • Janez Janezz 00:06 16.oktober 2020.

    Janša se ni zmotil, vi ne razumete! Lepo je povedal od petegabrazreda naprej in to pomeni, da šesti razredi ostanejo doma! Razumljivo! Če rečemo od prvega leta naprej, je vsakemu jasno, da velja od enega leta naprej in ne od rojstva!

  • nilko 17:15 15.oktober 2020.

    Virus je to je definitivno a je vržen in je narejen ni mutiral naravno kar je poboj a nasa genetika je premocna in ce ni imunski totalno oslabljen nam ne more nic s cepivom dobimo pa samo naslednji njihov virus ...prikaži več not, ki ga kasneje aktivirajo.... Preberte si malo o smart dust-u in nanoparticles... ZADEVA SE AKTIVIRA V NAS OD VOJSKE KOMUR HOCEJO. ZAUZIJEMO GA VSI SAJ GA NEW WORLD ORDER MANIJAKI TLACIJO V HRANO, VODO, ZRAK IN OSTALE IZDELKE, KI JIH UPORABLJAMO. ODGOVORNI AIR FORCE, CIA, NATO, UN,FBI

  • nilko 17:09 15.oktober 2020.

    Takoj ispisat otroke iz te satanisticne sole s satanisticnim čtivom in iskrivljeno zgodovino.... Ko se naučiš resnice ti pa ubijejo otroka pa še ta lažni plandemski preplah s korono da otroke perejo že od majhnega da so sluge režiranih medijev, ...prikaži več politikov in sjebanga lažnega sistema, ki sploh nima prave funkcije kot bi sistem moral delovati saj je prilagojen lopovom, lažnivcem in temu da država lahko ubije vsakogar vsak dan lažje in lažje in to točno zarad našega nasedanja na take lažne preplahe