Slovenija
23 ogledov

Strgal za stekla še ne bomo potrebovali

solata Shutterstock
Za kosilo si boste še vedno lahko privoščili solato z domačega vrta. Temperature bodo po nižinah v večini krajev vztrajale nad 0 stopinj Celzija. Večina voznikov je lahko tudi še naprej mirna pred strganjem zaledenelih stekel pred odhodom v službo.

"Danes so verjetno že strgali avtomobilska stekla na severovzhodu države, tam kjer je jasno,“ nam je dejal dežurni prognostik Agencije republike Slovenije za okolje (ARSO) in dodal napoved za ljubljansko kotlino: "Tam so nižje temperature zjutraj preprečili oblaki in megla. Do konca tedna zamrznjenih stekel na vozilih še ne bo. V primeru dežja bodo temperature okoli 5 stopinj Celzija. Morda se bodo temperature pod ničlo v nižinah spustile šele teden kasneje, če se bo ustalilo suho vreme.“

Nedelja bo sončna, po nižinah v notranjosti Slovenije bo zjutraj in dopoldne, ponekod pa večino dneva, megla ali nizka oblačnost, ki sega do okoli 1500 m nadmorske višine.

Obeti

Ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno, več sonca bo na vzhodu. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem do 15 stopinj Celzija. V torek in sredo bo oblačno, občasno bo deževalo, pogosteje v zahodnih krajih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.