Slovenija
2358 ogledov

Erjavec: Ne želim biti več predsednik stranke

Karel Erjavec Saša Despot
Karl Erjavec: Svetu stranke sem povedal, da ne želim biti več predsednik stranke.

Predsednik DeSUS Karl Erjavec je članom sveta stranke na današnji seji o nadaljnjih korakih po neuspeli konstruktivni nezaupnici z njegovo kandidaturo za predsednika vlade povedal, da ne želi biti več predsednik stranke.

Z današnjim dnem tudi ni več član stranke, ker da to ni več stranka, ki jo je 15 let vodil, je pojasnil v izjavi novinarjem.

Svet DeSUS je danes razpravljal o nadaljnjih korakih stranke po neuspeli konstruktivni nezaupnici s kandidaturo predsednika Karla Erjavca za predsednika vlade.

Karel Erjavec Erjavec odhaja? Slovenija "Če bo odšel v vrha DeSUS, to ne bo zaradi nove službe"

Če bo odšel z vrha DeSUS, bo iz drugih razlogov, ne zato, ker je dobil delo v Iskratelu, pa je v ponedeljek ocenil vodja poslancev DeSUS Franc Jurša.

Svet DeSUS bo sicer danes odločal o predlogih izvršnega odbora, ki je zasedal 24. februarja. Sklenili so, da bodo zmerna opozicija, torej da ne bodo člani KUL in tudi ne bodo podpisali sporazuma o sodelovanju z vlado Janeza Janše. Bodo pa podpirali zlasti tiste predloge vlade, ki zadevajo starejšo populacijo in so del koalicijske pogodbe, ki so jo sopodpisali.

Karel Erjavec Gorenjska Karl Erjavec ima novo službo

dezurni@zrunal24.si

Komentarjev 21
  • jezero 14:30 12.marec 2021.

    Stranka jim je omogočila, da so postali dobro plačani poslanci, oni so pa stranko enostavno okupirali in jo uporabljajo za svojo korist. Enkratno zavrženo dejanje. Namesto, da so jih v stranki sunili v r..it in izključili.

  • Solton 19:46 11.marec 2021.

    ma ko te jebe Karlito, sam upam da ne vidim nikoli več v življenju tega tvojga ksihta...

  • ode 17:55 11.marec 2021.

    "Ne želim tega grozdja", je dejala lisica. "Je še prekislo" (Bajke in povesti o Gorjancih)