Slovenija
18712 ogledov

Tako so se na Snežičevo provokacijo odzvali v Levici

Violeta Tomič, Miha Kordiš in Franc Trček na prvi seji 8. Državni zbor Republike Slovenije Anže Petkovšek
Tako se je Rok Snežič potrudil z opravo za zaslišanje.

Davčni svetovalec Rok Snežič se je na današnjem zaslišanju pred parlamentarno komisijo pojavil v prav posebni opravi. Kot kaže, je na majico ter na zaščitno masko natisnil fotografijo poslanca Mihe Kordiša.

Rok Snežič | Avtor: RTV/Printscreen RTV/Printscreen
Ker maske iz blaga v Sloveniji ne zadostujejo zahtevam o varnosti glede covida-19, jo je moral zamenjati, majico pa je seveda obdržal. 

Kako je potekalo zaslišanje, si lahko preberete na tej povezavi. Med drugim je Snežič iskal poslanca SAB Marka Bandellija, ker naj bi ta grozil njegovi ženi.

Rok Snežič Slovenija Snežič: "Če želite odgovor, plačajte, moja prva ura je 350 evrov"

Na Snežičevo provokacijo so se že odzvali v stranki Levica. "Prihod Roka Snežiča pred preiskovalno komisijo v majici in maski s podobo Mihe Kordiša je transparenten poizkus, da odvrne javno pozornost od razloga, zakaj je bil Snežič dejansko poklican na zaslišanje: to je nezakonito financiranje SDS s pomočjo utajevalske mreže v BiH," so prepričani.

Na desnici pa so nad Snežičevo potezo navdušeni. Levici je uporabnica Twitterja med drugim očitala, da si zatiskajo oči "pred vašimi zadrogiranimi poslanci".

Nekateri so bili ob tovrstnem "cirkusu" zaskrbljeni zaradi očitnega nespoštovanja državnih institucij. Drugi so Snežičev nastop vzeli z dozo humorja. Redke je pustil ravnodušne.

dezurni@styria-media.si

Klavdija Snežič Slovenija Le en odgovor žene Roka Snežiča se je razlikoval od drugih
Komentarjev 20
  • Naklonsky 16:19 28.januar 2022.

    Kulci pa jok... Da, če bi Snežič ustanovil svojo stranko, bi se Golobček zadušil v lastnem perju. Toliko sranja kot ga je naredil Golob s svojo tovarišijo v preteklosti je nemogoče narediti - čeprav si Snežič!

  • albert6 08:42 28.januar 2022.

    Kaj ste smešni vsi skupaj kot da imate papirje od psihiatrične SdSS

  • Avatar Antikrist
    Antikrist 22:11 27.januar 2022.

    SĐS - kot da bi gledal opice! Snežić, njegova putana in njihov absolutistični vladar fašist Janša! Hehehe!