Slovenija
12475 ogledov

Tako vas bodo lupili, dražji tehnični pregledi in vozniške

Vozniško dovoljenje Andrej Leban
Po vrtcih, dražjih parkirninah in mestnih vožnjah, se dražijo še tehnični pregledi.

Prvega marca se bodo v povprečju za tri odstotke oz. za nekaj več kot evro podražili tehnični pregledi, poročajo današnje Finance. 

Za tehnični pregled osebnega oziroma tovornega vozilo z maso do 2,5 tone, ki je doslej stal 33,97 evra, po novem treba odšteti 34,99 evra.

Tehnični pregled za tovorno vozilo z maso nad 2,5 tone je doslej stal 42,80 evra, s 1. marcem se bo cena dvignila na 44,08 evra.

Nekatere cene se bodo dvignile takoj

Euro Višje cene Slovenija Primite se za denarnice, vse to bo po novem dražje!

Nekatere cene, denimo za vozniško dovoljenje, za katero je bilo do sedaj treba plačati 3,27 evra, se bodo dvignile takoj - obrazec po novem stane 7,23 evra. 

tehnični pregled | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Novi pravilnik o določitvi cen tiskovin, obrazcev, tablic in določenih storitev v postopkih s področja varnosti cestnega prometa je bil v petek objavljen v Uradnem listu.

Podražitve, ena za drugo

Vrtec Dvig Slovenija Tako se bodo zvišale cene vrtcev po Sloveniji

Včeraj smo poročali, da bodo Ljubljančani plačevali dražje vožnje z LPP in dražje parkirnine, povišale pa se bodo tudi cene vrtcev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
 • Avatar omega_v6
  omega_v6 21:34 19.februar 2019.

  Tako kot raste podpora vladi rastejo tudi cene narod pa je hepy saj jim je Šarec dvignil minimalec za bruto 29 evrov!! Res smo tepčki vlada nam jemlje denar mi jim pa ploskamo!! Seveda je ta vlada nadvse posobna ljudem ...prikaži več daje drobtinice potem pa ji na drugi strani krade cele "hlebce"!! Ampak javni sektor jim poje hvalnice saj so Šarčevi svojim dvignili plače tudi za več 100 evrov mesečno!!

 • V-RA 11:55 19.februar 2019.

  Minimalec je šel gor, ....mislite, da pri nas tiskamo EUR.....no jih ne zato je potrebno vse podražiti, da raja dobi 20 EUR več...pa čeprav se ji potem vzame 50eur. To je demokratični socializem, ki ga volite.

 • kapibara 11:44 19.februar 2019.

  do sedaj 3,27 evra,...po novem stane 7,23 evra... A so kar špegu uporabila pri izračunu nove višje dajatve.. Res pa je, da ta drži 10 let..

Sorodne novice