Slovenija
33182 ogledov

Telekom z novim letom draži mobilne in fiksne pakete

Telekom Slovenije Saša Despot
Telekom bo 1. januarja podražil mobilne in fiksne pakete.

"Mesečna naročnina mobilnih naročniških paketov se zviša za 1,04 evra (z DDV), mesečna naročnina klicnih opcij za poslovne uporabnike se zviša za 1,04 evra (z DDV). Mesečna naročnina storitev mobilnega interneta se zviša za 2 evra (z DDV)," je Telekom objavil na svojih spletni straneh. Kot je mogoče razumeti, bodo podražili vse mobilne pakete. Nov cenik lahko najdete tukaj

Pri fiksnih storitvah bo podražitev še bistveno višja, po hitri primerjavi starega in novega cenika bo podražitev od 3,04 evra do 5,04 evra.

Paketi Modri (plus in net) bodo dražji za 3,04 evra, paket Top Trio A bo 5,04 evra na mesec dražji, kar je podražitev za več kot 12 odstotkov, Trio B in C pa bosta vsak mesec 4,04 evra dražja. Nov cenik fiksnih storitev lahko najdete tukaj

Paketi Modri bodo tako deset do dvanajst evrov dražji, kot so bili v začetku leta. 

Telekom je letos že večkrat dražil. Zaradi plačevanja Pop TV in Kanala A je 1. marca za dva evra podražil pakete, ki vključujejo televizijo, cene paketov Modri pa so se zvišale za tri evre mesečno. 

Telekom Slovenije Slovenija Podražitev napovedal tudi Telekom Slovenije

1. julija so znova podražili večino fiksnih paketov, mesečna naročnina se je zvišala za dva evra, naročnina na pakete Modri pa za štiri evre. 

 

 

Telekom Slovenije Slovenija Po treh mesecih nova podražitev Telekoma Slovenije

Vse mobilne pakete so za en evro podražili že decembra lani

Telekom Slovenije Slovenija Telekom bo podražil vse naročniške pakete

 

Bombončki za tiste, ki bodo ostali

V nekaterih paketih bodo decembra zvišali hitrosti interneta, nekatere pakete pa bodo januarja 2018 obogatili s tremi novimi programi, in sicer Viasat Nature, Viasat Explore in povsem novim programom Epic Drama. Novoletno darilo Telekoma:

"V pakete TRIO Osnovni, Internet in TV, TV in IP-telefonija, OŠO GVO TRIO Osnovni, OŠO Kostak TRIO Osnovni, OŠO Tritel TRIO Osnovni, TV brez interneta, TV Standard, OŠO FMC TRIO Osnovni, OŠO Valtel TRIO Osnovni, TV Standard in IP-telefonija, Internet in TV (OŠO), OŠO GVO TRIO Neomejeni ter OŠO Vahta TRIO Osnovni, bomo januarja 2018 dodali možnost naročila naprednih storitev z Ogledom nazaj brezplačno," so še navedli v Telekomu.

Tudi vsi, ki so vezani, lahko odidejo drugam

"Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Razno 17.05.10 nokia, mobilni telefon, mobitel, mobilnik, foto: Sasa Despot Slovenija Imate star paket? Potem najbrž plačujete preveč

Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

- da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali

- da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.

tv sprejemnik Slovenija Podražitev paketa. Kaj lahko storiš?

Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja," so navedli v Telekomu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 18
  • fiston 16:47 04.december 2017.

    Ne vem, verjetno ima tudi t-2 v načrtu, ko so pošiljali za vezavo na 2 leti s popustom na osnovni paket. Zna se pa vsega skupaj kar nabrati, zdaj bodo operaterji podražili, potem sredi leta bi morali one od pro ...prikaži več plusa podražiti na 7 evrov ali koliko, se pravi se spet podraži osnovni paket...

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 21:53 30.november 2017.

    Telemach je zakon.

  • Dixon 09:42 30.november 2017.

    Vsako leto ista zgodba. Edina razlika pa je, da Telekom sedaj draži VSE pakete že 2x na leto ne samo decembra. Jaz nevem, zakaj jim še vedno plačujete za storitve, ki so drugje cenejše in BOLJŠE.