Slovenija
22973 ogledov

Telemach bo 1. februarja dražil

Telemach zurnal24.si
Ukinili bodo celo vrsto paketov, tisti, ki ostanejo pa bodo dražji.

Telemach bo 1. februarja podražil nekatere mobilne pakete. "Cene paketov se bodo zvišale za 1 evro z DDV na mesec, razen pri paketu Več, kjer se mesečna naročnina z upoštevanim popustom za Telemachove uporabnike fiksnih storitev zviša za 1,50 evra z DDV na mesec," so objavili na svoji spletni strani. 

Najbolj priljubljeni paket Še več z neomejenimi klici in 15 GB prenosa podatkov zdaj stane 15 evrov (za naročnike fiksnih storitev 12), po novem bo stal 16 oziroma 13 evrov. Najcenejši paket Več, ki je za naročnike fiksnih storitev zdaj stal štiri evre, pa bo po novem stal 5,5 evra. 

Telekom in A1 sta že napovedala podražitev paketov, podražitev stopi v veljavo z novim letom. 

Telekom Slovenije Novoletno darilo Slovenija Telekom z novim letom draži mobilne in fiksne pakete A1 Slovenija A1 bo 1. januarja dražil, prvič odkrito o tem, zakaj

Ukinitev cele vrste paketov

Februarja bodo ukinili oziroma preoblikovali celo vrsto starih mobilnih paketov. 

Free 15, Free 20, Mingl Odbit, Totalno neomejen Mingl, Najbližji M, Najbližji Premium, Premium L, Premium M in Svetovni Premium bodo preoblikovani v paket Še več. 

Paketi Brezmejnih 200, Mingl Drzen, Premium S in Najbližji S in Mob 10 bodo preoblikovani v paket Več z dodatnim paketom Neomejeni klici. Paket Več sicer vključuje le 120 minut klicev v druga omrežja. 

Paketi Mobilni internet, Mobilni internet M in S bodo preoblikovani v NET Več, Mobilni internet XL v NET Še več in Mobilni internet XXL v NET Največ. 

iphone x vrsta Slovenija Za nakup dragega mobitela pripravite dodatnih 150 evrov

Dodatna SIM kartica bo nehala delati

Ukinili bodo tudi dodatno SIM kartico v paketih Mingl, Mobilni internet in Premium, kdor jo ima, mu bo februarja prenehala delovati. 

Naročnik, ki se s spremembami ne strinja, lahko brez odpovednega roka in odpovedne kazni odpove naročniško pogodbo, a mora poravnati vse obveznosti, ki izhajajo iz nje. 

Naročnik lahko odpove pogodbo, toda ...

"Naročnik, ki to pravico uveljavlja in je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino," so pojasnili v Telemachu. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 19
  • 1a2b3c 08:40 23.december 2017.

    jebem vam mater da vam jebem! da ti jebem jebem jebem.

  • 1a2b3c 08:38 23.december 2017.

    KAJ JE Z VAMI LJUDJE GREMO STAVKAT CELA SLOVENIJA ZA USAKO STVAR KI PODRAŽIJO PA ČE TUDI ZA 1 CENT.... NAJ NEKDO ORGANIZIRA TO, PRIDEM TAKOJ! VEDNO VSAKIČ!

  • igorgeus 14:19 22.december 2017.

    Ah, lepote prostega trga. Ampak bognedaj, da bi omejili cene navzgor, ker to bi bilo bogokletno. Imamo raje, da nas lupijo vsi povprek.