Slovenija
658 ogledov

To lahko opravimo tudi med nakupovanjem

Citypark Citypark
V nakupovalnem središču Citypark Ljubljana bo potekalo brezplačno cepljenje proti covid-19.

Po tem, ko so cepljenje ponudili v nakupovalnem središču Aleja Ljubljana, se zdaj izvajanje širi tudi na največje nakupovalno središče v Sloveniji, Citypark. Potekalo bo na strehi parkirne hiše Citypark s cepivoma Pfizer/Biontech in Janssen od jutri do sobote, 4. septembra 2021.

Vsem mimoidočim bodo cepiva na razpolago v četrtek, 2.9. in petek, 3.9.2021 med 15.00 in 20.00, v soboto, 4.9. pa med 10.00 in 19.00. Prednaročilo na cepljenje ni potrebno, s seboj je treba imeti seboj kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument.

Po najnovejših napovedih Instituta Jožef Stefan bomo v temnno rdečo fazo po kriterijih ECDC prešli že sredi septembra, pogoje za rdečo fazo pa izpolnjujemo že sedaj. "Da četrti val ne bo preveč narasel, predvsem pa, da ne bo premočno obremenil bolnišnic, bi bilo potrebno, da se vsaj vsi starejši od 40 let čim prej cepijo in s tem zaščitijo pred hujšim potekom bolezni. Zaželena precepljenost odrasle populacije je nad 90 odstotkov," so še pojasnili v svoji prognozi in pozvali k cepljenju.

Tudi hitro testiranje

Citypark pred glavnim vhodom izvaja tudi hitro testiranje na covid-19 od ponedeljka do sobote od 9.00 do 20.00. 

''Cena testiranja je 10€ in vključuje tudi tiskano potrdilo. Plačilo je možno s plačilno kartico ali prek UPN naloga s QR kodo. Hitro testiranje je brezplačno za vse, ki opravljajo dejavnosti, v katerih je testiranje obvezno. Prav tako pa je brezplačno testiranje za študente,'' sporočajo iz Cityparka.

Covid-19 Covid-19 Zdravje Novi podatki: Skok okužb in velik porast sprejetih na intenzivno!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.