Slovenija
33568 ogledov

Tudi danes kaže na zelo dobre novice

Covid-19 na Jesenicah Profimedia Fotografija je simbolična.
Včeraj je bilo izdanih 2031 TAN kod, kar kaže na občutno izboljšanje v primerjavi s prejšnjim petkom.

Število pozitivnih testov je navadno deset odstotkov višje od števila izdanih kod, tako da lahko pričakujemo približno 2230 potrjenih okužb. Če se bo predvidevanje potrdilo, je to občutno izboljšanje v primerjavi s prejšnjim petkom, ko je bilo potrjenih 3238 okužb. Šlo bo za približno 30-odstoten padec.

S tem se bo nadaljeval pozitiven trend, ki se je nakazal v zadnjih treh dneh, ko so bili padci v primerjavi z istim dnem preteklega tedna med 25- in 33-odstotni.

Uradni podatki kažejo, da se je ta napoved uresničila.

V četrtek je bilo sicer število potrjenih okužb kar 25 odstotkov večje od izdanih TAN kod. V tem primeru lahko pričakujemo približno 2540 potjrenih okužb. Tudi v tem primeru je to več kot 20 odstotkov manj potrjenih okužb kot prejšnji petek. 

V bolnišnicah izboljšanja ne moremo pričakovati, saj se povečanje ali zmanjšanje števila okužb v bolnišnicah odrazi šele kakih deset dni do dva tedna kasneje.

dezurni@styria-media.si

 

 

 

Komentarjev 4
  • Thomas_Brown 15:24 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • rd2dmk2 09:49 27.november 2021.

    ja kaj moremo zmankuje državljanov... saj ste pred mesecem povedali da jih je pol miljona dovzetnih na okužbo, mal ste jih pocepili, veliko se jih je prekužilo, nekaj pa se drži ukrepov in izvajajo striktno vse zaščitne ukrepe in bo ...prikaži večbo počasi mir. razen.. ja razen če ne bodo spet cepljeni se strgal z verig pa začel svoj divji ples blaznosti in se šli črni petek cel december in se drenjali in stiskali in dihali za ovratnik in nazdravljali in savnali in masirali eden čez druzga.

  • Dusan12 09:37 27.november 2021.

    Tudi danes že kaže na zelo dobre novice, levica bo v naslednjem letu pogrnila na celi črti, ne bomo jih več poslušali v parlametu, kretena Trčka, pa Ovna, pa zavaljene Lidije, pa ne debila Marjana, Modergorfeka, pa zarukanega Bandellija, penzionista ...prikaži več Bevka, Golubovićća,, pa nedonošenca Koprivca, pa zabite Muršićke, prizadetega Pvšiča, mencača Rajha, pikija Rajića.povspetneža v JNA cunjah Siterja, princese Janje, pedrice Sukič, farmarja Židana in še nekaj mandeljcev