Slovenija
13232 ogledov

Vlak vozil nad bombo

Poljčane, policija M. K.
Območje so pristojni zaprli in zavarovali.

V Poljčanah prenavljajo železniško postajo; na postaji bosta med glavnima prevoznima tiroma zgrajena nov 250 dolg potniški otočni peron in nov 130 metrov dolg bočni peron.

V okviru del na postaji je ukinjen nivojski prehod čez železniško progo v Poljčanah, kjer bosta zgrajena cestni podvoz in podhod za pešce na perone, dostopen tudi za invalide. Podhod je projektiran kot galerija podvoza za izvennivojski dostop potnikov na peron. Hkrati bo omogočal povezavo za pešce in kolesarje zahodnega in vzhodnega dela Poljčan.

V okviru del so danes našli bombo, ki je bila nameščena pod železniško progo. Pristojni menijo, da gre za ostanek druge svetovne vojne. Celotno območje so zaprli in zavarovali, bombo bodo varno odstranili.

Zanimivo pri tem je, da so vlaki vsa desetletja skoraj dobesedno vozili nad postavljeno bombo.

razstrelitev bombe Konec preiskave Slovenija Takšne bodo posledice za najditelja bombe v Vurberku mejni prehod kontrola policija Obrežje Slovenija Sodnica se ni usmilila Hrvata, ki je na slovenski meji povzročil bombni preplah

Poljčane, policija | Avtor: M. K. M. K.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.