Slovenija
20 ogledov

Vloge še do ponedeljka

Toča na Štajerskem Bralka
Vloge za pomoč škode nastale zaradi požara ali strele na kmetijskem gospodarstvu v letošnjem letu Lahko ministrtvu oddate do ponedeljka.

Zaradi zaključka proračunskega leta 2011 Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano zapira razpisa za pomoč škode nastale zaradi požara ali strele na kmetijskem gospodarstvu v letošnjem letu. Zadnji dan za oddajo vloge za omenjena ukrepa je 5. december do polnoči.

Na javni razpis, ki je bil v uradnem listu objavljen 21. oktobra, je do vključno torka prispelo pet vlog. Okvirna višina nepovratnih sredstev za ta ukrep znaša do 150.000 evrov, so sporočili z ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev za blažitev poslabšanja ekonomskega položaja kmetijskih gospodarstev zaradi nepredvidljivega škodnega dogodka na kmetijskem gospodarstvu, ko povračilo škode ni urejeno z drugimi predpisi. Gre za škodo na kmetijskih objektih, nastalo zaradi požara ali strele.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.