Slovenija
10104 ogledov

Kdaj naj bi k nam spet posvetilo sonce?

Hrvaška plaža
Vremenoslovci napovedujejo vikend za poležavnje, a ga boste lahko izkoristili tudi za kakšen sprehod. Kdaj bo posvetilo sonce?

V soboto bo pretežno oblačno s pogostimi padavinami, vmes bodo tudi nevihte s krajevno močnejšimi nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V nedeljo bo pretežno oblačno, nastajale bodo plohe in posamezne nevihte, ponekod pa bodo tudi daljša obdobja brez padavin. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju okoli 18, najvišje dnevne od 18 do 22, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. V torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla, popoldne pa bodo še nastale krajevne plohe.

Biovreme

Vremenski vpliv bo močno obremenilen, veliko ljudi bo imelo z vremenom povezane težave, okrepljeni bodo tudi nekateri bolezenski znaki. Spanje bo moteno. Priporočeno je dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večja previdnost.

Tudi v sosednjih pokrajinah bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Nastajale bodo tudi močnejše nevihte z nalivi.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.