Slovenija
29536 ogledov

Vreme: Ne pospravite še kosilnice

vrtna kosilnica Profimedia
Temperature so za začetek novembra zelo ugodne. Kaj pa za prihodnje dni napovedujejo vremenoslovci?

V nedeljo se bo iznad vzhodnih krajev oblačnost umikala proti Hrvaški. Drugod bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja, na vzhodu pa severnik. Veter bo do večera ponehal. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 17 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

delo na vrtu Ni še prepozno Pod streho Ni še prepozno: To lahko na vrtu posejete in posadite tudi v novembru

V ponedeljek dopoldne se bo razjasnilo, najkasneje na vzhodu Slovenije. Najvišje temperature bodo od 12 do 15, na Primorskem okoli 17 stopinj Celzija.

Novo mesto Rekordi padajo Slovenija Neverjetno, koliko so namerili v Novem mestu, Črnomlju in Mariboru!

V torek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne bo zapihal jugozahodnik, zvečer se bo v hribih na zahodu pooblačilo. Nekoliko topleje bo. V sredo bo pretežno oblačno, nekaj sonca bo še na severovzhodu Slovenije. V hribovitih krajih na zahodu se bo začel pojavljati rahel dež. Pihal bo jugozahodnik.

sneg Ljubljana Slovenija Dolgoročna napoved Slovenija Kako bo s snegom pozimi? Tako kažejo predvidevanja.

Nad vzhodnim Sredozemljem in južnim Balkanom se zadržuje ciklon, nad srednjo Evropo in severozahodni Balkan pa iznad Rusije sega območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda priteka k nam v nižjih zračnih plasteh hladen in suh zrak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.