Slovenija
3543 ogledov

Vreme se še ne bo ustalilo, možne tudi močnejše nevihte

Nevihte
Popoldanske nevihte možne predvsem v zaledju obale in na območju Istre, zvečer ter v noči na ponedeljek pa tudi drugje po Sloveniji.

Na spletni strani neurje.si navajajo, da lahko nevihte pričakujemo tudi v ponedeljek. Največ verjetnosti za nastanek le teh bo v severni in vzhodni Sloveniji. 

posledice neurja vuzenica Posledice neurja Slovenija Škoda večja kot po katastrofalnih poplavah pred sedmimi leti

Lokalno lahko nastanejo tudi močnejše, predvsem stacionarne nevihte z dolgotrajnejšimi nalivi in manjšo točo. Največja verjetnost za nastanek le teh bo na jugu Primorske, predvsem v bližini meje s Hrvaško in na severovzhodu Slovenije (Koroška, Štajerska, Prekmurje). Kakšna močnejša nevihta ni povsem izključena tudi drugje po državi. Ob intenzivnejših nevihtah je možen tudi močnejši nevihtni piš.

Rudar Trbovlje Video Šport Silovito neurje opustošilo Zasavje, stotine ljudi pa skakalo od veselja

Tudi na straneh spletnih straneh Agencije RS za okolje so zapisali, da se vreme še ne bo ustalilo. Predvsem v ponedeljek popoldne in zvečer bodo še plohe in nevihte. Na Primorskem bo več sonca, pihala bo šibka burja. Jutranje temperature bodo od 13 do 19, ob morju okoli 21, najvišje dnevne od 22 do 27, na Primorskem okoli 30 stopinj Celzija.

Tudi v sosednjih pokrajinah bo oblačno s plohami in nevihtami. Nekaj več jasnine bo ob Jadranu, kjer bo pihala šibka burja.
 

Komentarjev 1
  • Avatar Brittalina
    Brittalina 01:27 26.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com