Slovenija
28360 ogledov

Prihaja dež, te kraje bo danes namočilo

Bohinjsko jezero Profimedia Oblaki nad Bohinjskim jezerom.
Po vremensko lepih dneh se bo danes zgodila sprememba.

Jugozahodni veter je v preteklih dneh razjasnil nebo in dobro ogrel ozračje. Nič kaj zimske temperature so mnogi izkoristili za aktivnosti v naravi, že v soboto bo teh priložnosti manj.

Čez dan bo oblačnost od severa naraščala. Še vedno bo toplo, najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 16 stopinj Celzija, navaja Agencija RS za okolje (ARSO).

Veter se je iz jugozahodne obrnil v severno in severovzhodno smer. V popoldanskih urah bo v višinah dotekal bolj vlažen zrak in v severnih in severovzhodnih krajih Slovenije lahko še pred večerom pričakujemo nekaj dežnih kapelj, so zapisali pri neurje.si.

Popoldanske plohe so možne po celotni vzhodni polovici države, a večje količine padavin ne gre pričakovati, so še zapisali meteorologi.

V torej spet jasno

Sorško polje cerkev | Avtor: Profimedia Profimedia

V nedeljo bo pretežno oblačno in večinoma suho, na Primorskem bo pihala šibka burja. Temperature bodo ostale na visokem nivoju, živo srebro se bo v notranjosti povzpelo do 15 °C.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, ponekod bo predvsem popoldne in zvečer občasno rahlo deževalo. V torek se bo od zahoda delno razjasnilo.

dezurni@styria-media.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice