Slovenija
5180 ogledov

Vreme: Temperature prihodnjega tedna po ohladitvi

Oblaki
V prihodnjih dneh bo vremenska podoba povsem drugačna.

Pred nami še en vroč dan, najvišje dnevne temperature se bodo danes po napovedih vremenoslovcev z Arsa povzpele do 32 stopinj Celzija.

Neviht za današnje popoldne vremenoslovci ne omenjajo, večja verjetnost za pojav slednjih bo jutri, ko bo sicer sončno in vroče, dnevne temperture bodo od 29 do 34 stopinj. Arso pri tem objavlja opozorilo, da je predvsem v Slovenski Istri še vedno velika požarna ogroženost naravnega okolja.

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Popoldne bodo možna krajevna neurja. V ponedeljek bo spremenljivo oblačno, predvsem popoldne bodo občasne krajevne padavine. Nekoliko se bo ohladilo.

Sprememba temperatur bo občutna, napoved poglejte v spodnji fotografiji.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Vročina Opozorila Svet Vreme: To nas lahko močno skrbi

Od 8.do 13. julija

V zahodnem višinskem zračnem toku bodo območje Alp občasno dosegale vremenske fronte in nekoliko vplivale tudi na vreme pri nas. K nam bo dotekal nekoliko bolj vlažen in manj topel zrak, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da se bo oblačnost nad Slovenijo spreminjala, predvsem v popoldanskem času bodo nastajale krajevne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo v notranjosti med 24 in 27, le na Primorskem se bodo približale 30 stopinjam.

Mrzlo jutro Napoved Slovenija Sprememba vremena: Od vročinskega vala bo šlo do 0 ºC

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 20:58 06.julij 2019.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil našim zaupanja vrednim strankam z obrestno mero 3%, kontaktirajte nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam e-pošto Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za posojilo ...prikaži več in ga vrnite. Whatsapp: +61447666281 Polno ime ................. Let .............. Država ..................    Znesek zahtevanega posojila. .................. Trajanje ................