Slovenija
4202 ogledov

Zaprli bodo dodaten odsek ceste

Gosposvetska, Ljubljana MOL
Spremenjen režim stopi v veljavo že v sredo.

V Ljubljani se nadaljuje rekonstrukcija Dalmatinove ceste, zaradi česar na območju velja poseben prometni režim. Z Mestne občine Ljubljana so sporočili, da bo zaradi nadaljevanja rekonstrukcije od 11. julija do predvidoma 31. avgusta za ves promet zaprt dodaten odsek Dalmatinove ulice med Miklošičevo cesto in Malo ulico. 

V tem času bodo tako spremenjene tudi proge avtobusov mestnega potniškega prometa. Linije 1, 1B, 1D, 3, N3, 3B, N3B, 7, 7L, 8, 25, 27K, 51 in 56 bodo imele obvoz preko Tivolske ceste. Linije 5, N5, 13, 20, 20Z pa bodo vozile preko Tivolske ceste oz. Trga OF in Resljeve ceste.

V času zapore bo urejeno začasno avtobusno postajališče na Tivolski cesti. 

Dalmatinova ulica bo tudi po prenovi ostala enosmerna. Na njen bodo vzpostavili kolesarsko stezo proti zahodu, med parkirnimi mesti pa je predvidena ureditev enostranskega drevoreda.

To niso edina dela, ki trenutno potekajo na območju glavnega mesta. Od 26. junija potekajo dela na odseku Črnuče-Tomačevo. Končana naj bi bila do 30. avgusta. 


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.