Slovenija
13 ogledov

Zgodba Strauss-Kahna v nanizanki

Dominique Strauss-Kahn Reuters
Del nanizanke Zakon in red naj bi temeljil na zgodbi nekdanjega generalnega direktorja IMF Dominiqua Strauss-Kahna, obtoženega poskusa posilstva. Ustvarjalci nanizanke trdijo, da so vse zgodbe izmišljene.

Zgodba nekdanjega generalnega direktorja Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominiqua Strauss-Kahna, obtoženega poskusa posilstva hotelske sobarice, je navdihnila ustvarjalce nanizanke Zakon in red. Dele njegove zgodbe naj bi uporabili pri novem delu, ki ga bodo predvajali 21. septembra. Ti pogosto uporabijo elemente resničnih primerov z naslovnic, vire blizu ustvarjalcev navajajo pri France 24, čeprav pri televizijski hiši NBS zatrjujejo, da so zgodbe izmišljene.

Dvainšestdesetletni Strauss-Kahn se je na sodišču izrekel za nedolžnega, njegovi odvetniki pa so afriško priseljenko Nafissatou Diallo obtožili, da si želi le denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.