Šport
70 ogledov

ACH Volley ostaja nerešljiva uganka za nasprotnike

ach volley ACH Volley/Facebook
Odbojkarji ACH Volleyja so na vnaprej odigrani tekmi devetega kroga srednjeevropske lige v Ljubljani premagali Zadrugo Dob s 3:0 (19, 21, 22).

Odbojkarji ACH Volleyja so na svoji sedmi tekmi srednjeevropske lige prišli do sedme zmage in se vrnili na sam vrh lestvice. Pospešen ritem tekem varovancem Mladena Kašića ne pride do živega, tudi tokratna tekma je pokazala, da imajo letos Ljubljančani široko klop.

Ljubljančani so pokazali zelo zanesljivo igro v napadu in na sprejemu, dobro pa so tudi servirali, dosegli so osem asov, od tega Matej Kök štiri. Mariborčan v ljubljanski ekipi je bil s 14 točkami tudi najučinkovitejši igralec tekme.

Gostitelji so tekmo odprli z izidom 7:1, za kar so bili zaslužni servisi Matica Videčnika, ki je dosegel dva asa. Do konca prvega niza se gosti niso resneje približali.

Na začetku drugega niza so po dveh zaporednih blokih Nemanje Mašulovića oranžni zmaji povedli s 6:3, do konca pa tekmecem niso dovolili, da bi jih ujeli.

Podobno je bilo še v tretjem nizu, Avstrijci, ki letos nimajo slovenskega pridiha, kot so ga imeli v prejšnjih letih, na vsej tekmi niso niti enkrat vodili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice