Šport
5170 ogledov

Sodnik tako pijan, da se je zvrnil ob črti, na koncu so ga odstranili

odbojka, odbojkarski sodnik youtube
Včasih je pritisk odločanja pač prevelik.

Tekma odbojkaric Rijeke in Karlovca je nna Hrvaškem požela veliko zanimanja, bolj kot o zmagi Rijeke s 3:1 v nizih, pa se je govorilo o odstranitvi linjskega sodnika med tekmo. 

Od začetka dvoboja se je namreč videlo, da ima delilec pravice veliko težav s koordinacijo svojih gibov. Ob igrišču se je opotekal, brez potrebe mahal z zastavico, tekal ob stranski črti, v drugem nizu pa je sledil vrhunec, ko je celo vstopil v igrišče, pri umiku pa dokončno izgubil ravnotežje in za trenutek obsedel a tleh, a se hitro vrnil v 'akcijo'.

Vse to so lahko gldalci spremljali v prenosu na YouTube kanalu karlovškega odbojkarskega kluba. Ta je sicer posnetek že odstranil. 

Delegat dvoboja se je šele po tretjem nizu odločil, da je vsega dovolj in je 'nesrečnega' sodnika pospremil iz dvorane. Zdaj so na vrsti disciplinski sodniki hrvaške odbojkarske zveze. Pričakuje se vsaj suspenz za nekaj časa.

 

 

Komentarjev 2
  • djdj 17:57 24.oktober 2021.

    Kaj ne pravi rek: "v vinu je resnica"? To je bil verjetno najbolj pošten sodnik. :)

  • mph2 16:00 24.oktober 2021.

    "nesrečnega sodika pospremil iz dvorane"?? Nesrečnega?? Neverjetna tolereanca je ja do pijandur v tej družbi, pa čeprav pobijajo po cestah, proizvajajo družinske tragedije kot po tekočem traku, ... itn.

Sorodne novice