Šport
56 ogledov

Ačimović se vrača v Olimpijo!

mile ačimović olimpija direktor Saša Despot
Po dobri predstavi proti Chelseaju je navijače ljubljanske Olimpije razveselila še ena novica.

Nekdanji slovenski reprezentant Mile Ačimović se vrača na mesto športnega direktorja ljubljanske Olimpije. Ljubljančan je enako funkcijo opravljal do septembra 2012, ko je odstopil skupaj s trenerjem Erminom Šiljakom. V zadnjih nekaj mesecih je bil klub brez profesionalnega športnega direktorja, pred tem je to delo krajši čas opravljal Sašo Udović.

"Vesel sem, da se vračam domov. Olimpija je moj klub, z energijo, vnemo in motivacijo vseh, ki delajo v dobrobit le - tega, verjamem, da se nam obetajo boljši časi. Moštvo je  zelo nadarjeno, zato komaj čakam, da zaviham rokave," je dejal ob vrnitvi v 'zmajevo gnezdo' Ačimović, ki je z ekipo že odpotoval na mini priprave v Čatež.

Brez izjav do torka

"To je dobra poteza vodstva kluba, saj je po tako veliki tekmi kot je bila nedeljska s Chelseajem, koristno za ekipo, da za nekaj dni zamenja okolje in se psihično pripravi na pomembnejše preizkušnje. Naša realnost v tem trenutku so tekme državnega prvenstva, na katerih bomo iskali pot do novih zmag. Ekipa je dobro vodena in ima prostora za napredek. Osebno verjamem v zmaje", je še dodal 37–letnik. 

Olimpija je na svoji spletni strani zapisala, da se bo Ačimović takoj vključil v delo z moštvom. O svoji viziji, strategiji in ciljih za to sezono pa bo spregovoril na tiskovni konferenci, ki bo na sporedu po vrnitvi s priprav, predvidoma naslednji torek. Do takrat ne bo dajal izjav, saj se želi v celoti posvetiti delu z ekipo.  

Komentarjev 1
  • Dixon 12:02 30.julij 2014.

    Končno neki pametnega spet!! Olimpija se lahko letos brez problema vmeša tudi v boj za prvaka, ekipo nima nič slabšo od Mbja. Vzpon Olimpije lahko pomeni le se dodaten vzpon Maribora, pa tudi SLO nogometa nasploh. Olimpija se bo borila za naslov!