Šport
26 ogledov

Aco zajokal po izpadu z EuroBasketa

Aco Petrović Slovenija BiH prijateljska tekma Podmežakla Jesenice Saša Despot
Selektor BiH Aleksandar ''Aco'' Petrović je po izpadu svojih varovancev s solzami v očeh dejal, da bi si bosanska reprezentanca zaslužila malo veselja.

Košarkarji Bosne in Hercegovine bi morali za napredovanje v drugi del EuroBasketa premagati Litvo z desetimi točkami razlike, zmaga z rezultatom 78:72 pa ni bila dovolj za preboj v Stožice.

Bosancem je dolgo dobro kazalo, saj so nekaj minut pred koncem vodili s 16 točkami razlike, Litovci pa so z natančnimi meti izza črte uspeli znižati in spravili v jok selektorja Aleksandarja Petrovića.

''Na čelu reprezentance sem že leto in pol in ta ekipa mi je prirasla k srcu. Težko mi je, saj mislim, da so si igralci in država zaslužili malo veselja, in to bi bila prava nagrada za nas. Igrali bi vse bolje, saj je bilo razvidno, da smo se znebili vseh psiholoških okovov,'' je povedal Petrović, ki med izjavo ni mogel zadrževati svojih čustev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.