Šport
0 ogledov

Aretirali štiri Murrayjeve navijače

Andy Murray Wimbledon finale EPA
Londonska policija je aretirala štiri moške, ki naj bi britanskemu tenisaču Andyju Murrayju grozili s pištolo. Prvi izsledki preiskave so pokazali, da je šlo za velik nesporazum.

Britanski teniški igralec Andy Murray se je mudil v severnem Londonu, ko so k njegovemu avtu pristopili neznanci in potrkali na okno v želji, da bi dobili avtogram državnega heroja, ki je pred nekaj meseci postal prvi Britanec po letu 1936, ki je osvojil turnir v Wimbledonu.

Murray se za navijače ni zmenil in se s svojim avtomobilom preprosto odpeljal, eden izmed očividcev pa je bil prepričan, da je videl pištolo, zato je poklical može v modrem.

Policija ujela osumljence

Predstavnik policije je sporočil, da so okoli 17. ure dobili prijavo o avtomobilu znamke Mercedes, v katerem naj bi bili štirje oboroženi moški. Policija je omenjeni avtomobil prestregla v zahodnem Londonu, v njem pa so bili štirje moški stari 21, 26, 27 in 31 let, ki so jih odpeljali na zaslišanje.

Med preiskavo avtomobila niso našli strelnega orožja, najbolj verjetno pa je, da so imeli moški v rokah teniške loparje, ki jih je očividec zamenjal za pištole. ''Opravili smo preiskavo avtomobila in nismo našli sledi strelnega orožja,'' so sporočili s policije. Osumljence so nato izpustili, preiskava pa se bo nadaljevala januarja prihodnje leto.

Murray sicer še vedno okreva po operaciji hrbta in naj bi se v teniško karavano predvidoma vrnil januarja, ko bo na sporedu prvi grand slam sezone za OP Avstralije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.