Šport
23 ogledov

Atle bi Tino v modrčku, Massi nič ljubosumen

atle skaardal EPA
Direktor ženskih tekmovanj v svetovnem pokalu je pojasnil, zakaj odsvetuje zloglasni kos oblačila, ki ga uporablja Tina Maze, in izrazil navdušenje nad njenim poziranjem. Andrea Massi: "Atle ve, kaj je spektakel."

"Nisem ljubosumen. Ko nekomu zaupam, zaupam," se je Andrea Massi za zurnal24.si odzval na šaljive izjave šefa ženskega svetovnega pokala v alpskem smučanju Atleja Skardaala, da bi si Tino Maze še kdaj želel videti v spodnjem perilu v ciljni areni:

"Atle je inteligenten človek, ni neumen. Dvakrat je bil svetovni prvak, ve, kaj je smučanje in kaj je spektakel. Odgovor, ki ga je moral dati, verjetno še njemu ni bil všeč. Ko smo mu dali opis našega materiala, je bil zelo zadovoljen. Dobro je, da razmišlja v to smer."

Skaardal bi Tino še kdaj videl v modrčku

"Zdravstvena težava tega spodnjega perila je v tem, da koži oziroma telesu ne dovoljuje dihanja. Ob vsaki fizični aktivnosti mora telo v športni opremi dihati, sploh kadar pride do potenja. Morda bomo pravila glede spodnjega perila spremenili za prihodnjo sezono, a tega v tem trenutku še ne vem. V aktualni sezoni bo gotovo še ostalo pri zdajšnji odločitvi," je za Ekipo spregovoril nekdanji odlični smukač, zdaj pa direktor ženskih tekmovanj v svetovnem pokalu Skaardal.

Norvežanu se je poziranje Tine Maze minuli konec tedna zdelo zelo posrečena šala: "Haha, ta je bila pa dobra. Upam, da bom Tino na mestu za vodilne še kdaj videl kazati spodnje perilo (smeh). Nič nimam proti, če kakšna pokaže spodnje perilo. Zame je to povsem v redu, tako kot verjetno za večino moških (smeh)."

Devet lovk na lisico

Kranjska Gora bo v soboto in nedeljo gostila tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju. Na 48. Zlati lisici bo v veleslalomu in slalomu Slovenijo skupaj zastopalo devet tekmovalk. V veleslalomu bodo od Slovenk nastopile Tina Maze, Mateja Robnik, Ana Drev, Ilka Štuhec, Katarina Lavtar in Nina Katarina Mihovilovič, v slalomu pa Mazejeva, Lavtarjeva, Štuhčeva, Katja Jazbec, Mihaela Kosi in Ana Michelle Stipič. Prva vožnja sobotnega veleslaloma bo ob 10. uri, druga pa ob 13.15. V nedeljo bodo slalomistke prvič šle na progo ob 9.15, drugič pa ob 12.30. Zlato lisico običajno gosti Maribor, a so jo letos zaradi pomanjkanja snega na Štajerskem prestavili v Kranjsko Goro. (STA)

Komentarjev 5
  • Dongjang 08:10 18.januar 2012.

    Itak nima kej bit lubosumen - kdo bi pa skoču na tacga kona

  • solakola15 00:24 18.januar 2012.

    prpel sestro pa bom molzu, nism jst kmet, da molzem kravo kokr ti...

  • Ronald Reagan 18:05 17.januar 2012.

    še dosti slabše smo videli, pa smo jih vseeno šlatali in cuzali...Za usta zamašit so dovolj, za dojenje pa si kravo kupi...razvajenec