Šport
24 ogledov

Benzema ostaja zvest

Real Madrid Bayern Liga prvakov polfinale Benzema streljanje puška strel EPA
Francoski napadalec Karim Benzema naj bi še pet let nosil dres madridskega Reala.

Karim Benzema je podaljšal sodelovanje z Realom do junija 2019. Dosedanja pogodba med francoskim napadalcem in madridskim kraljevim klubom bi se sicer iztekla čez leto dni. Dogovor o podaljšanju pogodbe je bil sicer sklenjen že pred začetkom svetovnega prvenstva v Braziliji, potrebno je bilo urediti le še nekaj malenkosti.

Šestindvajsetletni Francoz se je Realu sicer pridružil leta 2009, ko je prestopil iz Lyona. Od takrat je odigral 235 tekem za beli balet in pri tem dosegel 111 zadetkov. Z Realom je v minuli sezoni osvojil Ligo prvakov, dvakrat se je doslej veselil lovorike v kraljevem pokalu, enkrat pa tudi naslova španskega državnega prvaka. V minuli sezoni je odigral 52 tekem, dosegel je 24 zadetkov, od tega 17 v La Ligi, pet v Ligi prvakov in dva v španskem pokalu.

Pri Realu naj bi zdaj poskušali podaljšati sodelovanje tudi z Nemcem Samijem Khediro. Ta naj bi bil kljub govoricam v zadnjem času, da namerava zapustiti klub, pripravljen skleniti sodelovanje. Pogodba mu poteče v juniju 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.