Šport
53 ogledov

"Najboljši sem in to veste!"

Lopez Real Madrid Borussia Dortmund Liga prvakov polfinale EPA
Trener Carlo Ancelotti pri Real Madridu ne računa več na vratarja Diega Lópeza.

Saga o prestopu Diega Lópeza se zdaj vleče že nekaj časa, vsa zadeva pa je očitno načela tudi živce španskega vratarja. Na letalu, ki se je vračalo z ameriške turneje je vodilnim možem kluba tako v obraz zabrusil: "Najboljši sem in to vsi dobro veste. A naredite, kar pač želite."

Čuvaj mreže ima z Realom sicer sklenjeno pogodbo, ki je vredna 4,5 milijona evrov na sezono, potekla pa bo leta 2017. Pri belemu baletu so nekdanjemu vratarju Seville ob predčasnem odhodu pripravljeni plačati tudi del vsote, ki bi jo sicer zaslužil v naslednjih treh letih.

López sicer še izbira nov klub. Veliko je bilo govora o selitvi k Monacu, vendar se francoski prvoligaš še ni sestal z njegovim zastopnikom Manuelom Garcío Quilónom. Če bo ostal pri Realu bo sicer šele tretji vratar ekipe. Prednost naj bi imela legendarni Iker Casillas in prišlek Keylor Navas. Slednji je bil danes tudi uradno predstavljen kot član Reala.

"Potrudil se bom po najboljših močeh, delal bom zelo trdo. S takšnim odnosom se ponavadi vse konča dobro," je ob predstavitvi dejal kostariški vratar in o boju z ostalima čuvajem mreže za prvo mesto med vratnicami Reala dodal: "Real že ima dva izvrstna vratarja. Skozi leta sta dokazala, da sodita med najboljše na svetu. Sta moja vzornika, veliko se lahko naučim od njiju. Če bom dobil pravo priložnost, bom dokazal, da znam dobro braniti tudi jaz."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.