Šport
38 ogledov

"Bili bi prvi brez nepoštenih golov"

Rudi Garcia Roma Cagliari EPA
Trener Rome je prepričan, da bi bila njegova ekipa na vrhu lestvice, če Juventusu ne bi "podarili" treh zadetkov na medsebojnem dvoboju v oktobru.

"Na lestvici zaostajamo za Juventusom, a bi morali biti vsaj izenačeni. Premagali so nas s tremi nepoštenimi zadetki," je za France Football izjavil trener Rome Rudi Garcia. Ta meni, da sta bili oktobra na tekmi med njegovim klubom in Juventusom, ki se je v Torinu končala s 3:2, dosojeni dve neobstoječi enajstmetrovki, tretji gol pa je stara dama dosegla po prepovedanem položaju. Sinovi volkulje na lestvici sicer zaostajajo za točko.

"Resnično verjamem v osvojitev Scudetta. Ne bom umaknil izjave o našem boju za lovoriko. Zame bi bil osvojitev naslova podobna uspehu, ko sem pred tremi leti z Lillom osvojil francosko prvenstvo. Francescu Tottiju sem dejal, da želimo lovoriko osvojiti zanj. Svoje kariere ne sme končati brez še enega naslova," je še dejal francoski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.