Šport
19 ogledov

''Če ne bi bil njegov stric, bi me že odpustil''

toni rafael nadal EPA
Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, ki že vrsto let deluje kot trener svojega nečaka, je razkril, da bi Rafa raje kot tenis igral za madridski Real. Najboljši španski tenisač je velik nogometni navdušenec in fanatični oboževalec belega baleta.

toni rafael nadal | Avtor: EPA EPA
''Ne vem, če bo Rafa okreval do finala Davisovega pokala in ali ga bo trener sploh vpoklical, saj je veliko igralcev, ki so v boljši telesni pripravljenosti za tako pomembnen spopad,'' je povedal Toni, ki je Rafaela za tenis navdušil pri rosnih treh letih. ''Nisem elitni trener, ampak običajni trener, ki dela z elitnim športnikom. Če ne bi bil njegov stric, bi me že zdavnaj odpustil. Vedno sem sanjal, da bo nekomu, ki ga bom treniral, uspelo. To je bila moja motivacija,'' je povedal Španec, ki z Rafaelom deli tudi ljubezen do nogometa. ''Rafa bi raje kot tenis igral za Real Madrid,'' je razkril Toni in se nato še nekoliko obregnil ob Cristiana Ronalda. ''Problem Ronalda je v tem, da ni sprejel, da je Messi boljši. Če bi sprejel to superiornost, morda ne bi bil tako žalosten,'' je povedal teniški trener.

Za konec je spregovoril še o Anni Tarrés, trenerki plavanja, ki je obtožena neprimernega odnosa do svoje ekipe. ''Veliko je bilo povedanega. Če bi kdo slišal, kaj včasih na treningu rečem Rafaelu, bi me označil za nasilneža,'' je zaključil Toni.

Nadal je v zadnjih mesecih, ko ni mogel igrati v teniški karavani, oboževalce o svojem početju obveščal preko Facebook profila. Več o tem v fotozgodbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.