Šport
23 ogledov

Čech: "Courtoisu gre precej bolje kot Man Unitedu"

Petr Čech Twitter kralj Twitterja Reševalni pas/Twitter
Češki reprezentant je morda izgubil mesto prvega vratarja Chelseaja, ima pa vse več oboževalcev na Twitterju.

"Tankist" med nogometnimi vratarji, Petr Čech, ki je kar deset let nesporno kraljeval v golu moštva s Stamford Bridga, je letos izgubil primat v klubu, saj je sezono med vratnicama začel Thibaut Courtois. Bolečo izgubo mesta v začetni postavi Chelseaja je skušal izkoristiti uporabnik Twitterja z nazivom Pal@UtdBen, a ga je Čech hitro "utišal".

Pal@UtdBen, očitno navijač Manchester Uniteda, je izkušenega vratarja provokativno vprašal: "Petr, kako gre tvojemu prijatelju Courtoisu v golu Chelseaja?" Odgovor Čecha je bil silovit: "Precej bolje, kot ekipi, za katero navijaš ..."  

Privrženec Rdečih vragov se je hitro predal: "Petr, to je bolelo," je zapisal Pal@UtdBen in se nič kaj častno umaknil. A Čech še ni opravil z njim, sledila sta namreč še dva tvita. "Mislil sem, da imaš rad zafrkancijo ...," je zapisal Čech in čez čas dodal še: "Ljudje pošiljajo sporočila za zafrkancijo ... Toda ko odgovoriš z enako mero, so užaljeni in niso zadovoljni ... Ne razumem ..."

Tarči tudi Messi in Gerrard

Čech je na Twiiterju "zablestel" že pred dobrim tednom dni, ko je postalo jasno, da bo Courtois dobil prednost na uvodni prvenstveni tekmi. Takrat je odlični vratar komuniciral z navijači in v množici vprašanj je odgovoril le na nekatera. Eno od njih se je glasilo: "Ali je res, da ti je Messi zabil toliko golov, kot je Steven Gerrard osvojil prvenstvenih lovorik?

Odgovor Čecha je bil preprost: "Prav imaš." Nič posebnega, bi rekli mnogi. Toda dejstvo, da je Čech med redkimi izbranimi vprašanji odgovoril prav na to, je jasen pokazatelj, da se zlahka pošali tudi iz nogometašev takšnega slovesa, kot sta Lionel Messi (ki Čechu ni zabil gola na več tekmah) in Steven Gerrard (ki še nikoli ni osvojil angleškega prvenstva).  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.