Šport
1909 ogledov

Celjani ob polčasu odpovedali nadaljevanje tekme

celje pivovarna laško Facebook
22-kratni slovenski prvak je potegnil odločno potezo.

Slovenski rokometni prvak Celje Pivovarna Laško si bo dobro zapomnil pripravljalno tekmo z romunsko Constanzo, ki se je končala že po enem polčasu. Celjani so po prvem delu igre vodili s 17:14, vendar so v klubu sprejeli odločitev, da tekme ne bodo nadaljevali, saj so bili s strani gostujočega moštva deležni nepotrebne grobosti. 

Namen pripravljalnih tekem so uigravanje ekipe in preizkušanje taktičnih zamisli, vendar so rokometaši Constanze vse skupaj vzeli preveč zares. Ker Celjani niso želeli tvegati zaostritve situacije, se je srečanje predčasno končalo.

"Tekma proti Constanzi je bila prekinjena ob polčasu (ob našem vodstvu 17:14) zaradi pretirane grobosti gostov. Naša ekipa ni želela na trening tekmi tvegati dodatnih poškodb, ki bi vplivale na nadaljevanje sezone, ali morebitnega vsesplošnega pretepa," so sporočili iz celjskega tabora.

Slovenskemu prvaku so se na pripravah pridružili še Kristjan Horžen, Domen Makuc, Josip Šarac in Branko Vujović, tako da je celjska zasedba že skoraj popolna. Pred nesojenim obračunom s Constanzo so varovanci Branka Tamšeta premagali Savdsko Arabijo s 35:23.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice