Šport
387 ogledov

Celjani proti milijonarjem potrebujejo vašo pomoč

Celje PL Profimedia
Za rokometaše Celja Pivovarne Laško se bliža eden od vrhuncev sezone. Zaključek tekmovalnega obdobja pa prinaša tudi posebno akcijo za navijače.

V četrtek, 1. aprila, bo v Zlatorogu odigrana prva tekma osmine finala rokometne lige prvakov, nasproti si bosta stala Celje PL in nesramno bogati Paris Saint-Germain.

Francozi so v dvoboju absolutni favoriti, a slovenski prvak je vendarle prekaljen evropski gigant, ki ne meče puške v koruzo. "Seveda se zavedamo, kdo nam bo stal nasproti. Pariz je sezono začel slabo, sedaj pa ujel zastrašujočo formo. Gre za udeleženca zadnjega F4 lige prvakov, s tremi smo se v tej sezoni že pomerili in se jim zelo dobro upirali. Podobno želimo tokrat, se maksimalno pripraviti in narediti vse, da najbolje zastopamo Celje in Slovenijo," je dvoboj napovedal trener Celja Tomaž Ocvirk.
 
In pred srečanjem s Parižani so v mestu ob Savinji zagnali prav posebno gibanje za navijače in simpatizerje kluba z nazivom NIČ NAS NE USTAVI. V okviru tega gibanja bo klub izpeljal več akcij in ponujal različne izdelke v svoji spletni trgovini, ki bodo namenjeni podpori slovenskemu športu.

S prvo akcijo lahko privrženci Celjanov neposredno pomagate ekipi na parketu. Z nakupom posebne majice s sloganom NIČ ME NE USTAVI (zapisanem v različnih jezikih) boste zapolnili sedeže v dvorani Zlatorog. Kako? Majice bodo razporejene na tribunah celjskega rokometnega hrama do tekme s PSG, nato pa bodo zapakirane in poslane kupcem. Slednji bodo ob tem prejeli še spominsko vstopnico osmine finala EHF lige prvakov. Ob plačilu s kartico Mastercard pa dobite povrnjenih še deset odstotkov nakupa.

MAJICO LAHKO KUPITE NA TEJ POVEZAVI.

RK Celje Pivovarna Laško | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Tudi če navijačev ne bo na tribunah, nam bo ogromno pomenila prisotnost majic na sedežih, saj tako v vsakem trenutku veš, da te podpira veliko ljudi in da ti želijo pomagati do uspeha. Le tako, skupaj, se nam lahko uspe postaviti po robu nabogatejši ekipi. Zatrdim lahko, da imajo moji fantje največje srce na svetu in si vašo podporo več kot zaslužijo," je o omenjeni akciji povedal trener Ocvirk.

Akciji so se že pridružili številni znani obrazi z različnih področij. Pevec skupine Nude Boštjan Dermol, glasbenik 6pack Čukur, rekorder slovenske izbrane vrste Luka Žvižej, njegov reprezentančni kolega Blaž Janc, alpska smučarka Ilka Štuhec in pevka Tinkara Zorec vsak dan dobivajo družbo tistih, ki jim ni vseeno za Celje PL in ta klub nosijo v srcu.

Nakup majice in spominske vstopnice seveda ni edini način za sodelovanje v akciji NIČ NAS NE USTAVI. V času pandemije, ko se skoraj vsi soočamo z ovirami v vsakdanjem življenju, lahko na družbenih kanalih celjskega kluba preprosto napišete, kaj vas ne ustavi in čez kakšne prepreke ste šli. Tudi to bo rokometašem in strokovnemu štabu služilo kot motivacijsko orodje.

V prihodnjih mesecih bodo Celjani predvidoma nadaljevali z gibanjem NIČ NAS NE USTAVI, v okviru katerega bodo izpeljali še druge akcije, tudi z družbeno-koristno vsebino. Želijo, da bi slogan postal stalnica v slovenski športni krajini in pomagal doseči nove uspehe na vseh, ne le športnih prizoriščih.

dvorana Zlatorog | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice