Šport
12 ogledov

Celjani z nekdanjim reprezentantom

Goran Cvijanović twitter NK Celje
Nekdanji član slovenske reprezentance in Maribora bo nosil dres celjskega kluba.

Po Daliborju Volašu, ki se je že na debiju izkazal v celjskem dresu, je sodelovanje s Celjani sklenil še en nekdanji član Maribora. Pogodbo s četo Roberta Pevnika je namreč podpisal  30-letni vezist Goran Cvijanović.

Zame je to nova izkušnja v karieri. Upam, da bo uspešna, tako kot je bilo v preteklosti, kjer sem bil vedno član klubov z dobrimi rezultati. Verjamem, da nam bo uspelo tudi v Celju, kjer se je sestavila dobra ekipa. Večino igralcev že poznam, nekatere iz mlajših reprezentančnih selekcij, nekateri pa so že bili moji soigralci v preteklosti. Mislim, da se bom hitro vklopil in da bomo dosegali dobre rezultate ter se uvrstili pri vrhu Prve Lige,“ je dejal Cvijanović, ki je v klub prišel kot prosti igralec.

Šempeterčan je od leta 2005 do 2010 nosil dres Gorice, nato se je preselil v Maribor. Pred dvema letoma je sledila selitev v Rijeko, od tam se je po eni sezoni vrnil v Gorico, pozimi pa je igral v kuvajtskem Al-Arabiju.

Z Goranom smo vstopili v kontakt v procesu pogajanj z Amarjem Rahmanovićem. Ob slabšem nizu rezultatov se je pokazala potreba, da našo ekipo še okrepimo. Vendar pa moram absolutno poudariti, da to ne pomeni, da bodo naši mladi perspektivni igralci sedaj obsedeli na klopi. Ostajajo naša prioriteta, ob izkušenih igralcih pa verjamemo, da se bodo še lažje in hitreje razvijali.  Goranom bomo imeli v moštvu še boljšo kombinacijo mladosti in izkušenj, s ciljem, da dosegamo dobre rezultate v prvenstvu in da lažje razvijamo naš kader,“ pa je dejal predsednik celjskega kluba Stevan Đorđević.

Pred Cvijanovićem so se Celju pridružili še trije nekdanji igralci Maribora - Elvedin Džinić, Amar Rahmanović in Volaš.

Stevanović na Hrvaško

Novega delodajalca ima še en nekdanji član slovenske izbrane vrste. Dalibor Stevanović, ki je za reprezentanco odigral 21 tekem, bo kariero nadaljeval na Hrvaškem.

Nekdanji vezist Olimpije, Domžal, Reala Sociedada, Alavesa, Maccabija Petah Tikve, Vitesseja, Volina, Slaska, moskovskega Torpeda in Mordavie je podpisal enoletno pogodbo s Slavenom Belupom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.