Šport
18 ogledov

Cilj: Zabijanje golov in osvajanje lovorik

Falcao Monaco Monte Carlo Monako predstavitev okrepitev EPA
Radamel Falcao namerava pri Manchester Unitedu osvajati lovorike. Veseli se dela z Louison van Gaalom.

Kolumbijski zvezdnik bo najverjetneje v nedeljo zaigral na svoji prvi tekmi v dresu Manchester Uniteda, nasprotnik rdečih vrgov bo QPR. Radamel Falcao se je moštvu Louisa van Gaala pridružil zadnji dan prestopnega roka, to sezono pa bo za ekipo z Old Trafforda igral kot posojeni nogometaš Monaca.

United je v prvih treh kolih angleškega prvenstva enkrat izgubil, dvakrat pa je prišel do remija. Kljub slabemu začetku napadalec pričakuje uspešno sezono. "Moj cilj je zabijanje golov in osvajanje lovorik," je dejal Kolumbijec in dodal: "Želim si osvojiti kakšnega od naslovov. Na najboljši način želim pomagati svojemu klubu in Kolumbiji, ki jo čaka Copa America in kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo 2018."

"Premier League je najboljša liga na svetu. Tu so najboljši igralci na svetu, vsak teden se meriš z najboljšimi. To je zelo pomembno za nogometaša kot sem jaz. Za igralca, ki si vedno želi napredovati, ki želi dosegati vedno več golov in osvajati lovorike. To je izjemna priložnost zame," je še dejal 28-letni igralec, ki je navdušen, da bo vadil pod taktirko nizozemskega strokovnjaka: "Na svetovnem prvenstvu smo vsi videli, da je van Gaal eden najboljših trenerjev na svetu. Je človek, ki razume svoje igralce in iz njih izvleče največ. To je zelo pomembno za nogometaša, koristi pa seveda tudi celotni ekipi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice